FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Valeriu Argăseală, omul Renașterii » După volumul de poezii "Suflete reci", o altă calitate secretă a fost dezvăluită: "Dacă ești undeva afară, rămâi impresionat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 19:38

Așa cum GSP.RO a dezvăluit, Valeriu Argăseală, președintele FCSB, va scrie o carte de poezii. (Detalii aici)

Potrivit lui Viorel Păunescu, fost conducător la Steaua, Argăseală mai are talente artistice: se pricepe foarte bine și cântat.

"Cântă foarte bine. Îl și imită perfect pe Dan Spataru. Daca ești undeva afară și-l auzi, crezi că este Dan Spataru. Acum, poetul meu preferat devine Vali Argaseala. A scris niște poezii foarte frumoase. E o persoana deosebită în afara sportului. El te cunoaște și scrie o poezie pentru tine. Am citit câteva poezii. Sunt foarte interesante și frumos scrise. E talentat. Voi merge la lansarea lui de carte"", a spus Păunescu la ProTV.

ș

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
vasy86le
vasy86le  •  23 Decembrie 2017, 13:59

Pai se putea? Daca patronul e autorul unor lucrari stiintifice, sluga de ce ar fi mai prejos decat el? Astia nu stiu bine sa se semneze dar stiu sa scrie poezii, sa faca lucrari stiintifice, astia vor lua locurile lui Eminescu si Creanga.

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  23 Decembrie 2017, 13:24

Argăseală și poezia = vaca și mitraliera !!!!

haideusicfr
haideusicfr  •  23 Decembrie 2017, 09:27
Postat de haideusicfr pe 23 Decembrie 2017, 09:23

Anii *90 ,pardon ,binenteles.

Dragomir ,alta inteligenta securistica mai lipseste sa-si dea cu parerea. Cred ca astia treag chefuri dupa chefuri ,se apuca de cantat si li se pare ca sunt eroi. Oare unde era nenea asta Paunescu in zilele Revolutiei? Nu "tragea"cu ochiul printre jaluzelele de la Conti?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează