FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - GAZ METAN 1-0

VIDEO Viciere! Avram a refuzat un penalty clar pentru medieșeni, iar ACS Poli a câștigat meciul: 1-0

Marius Avram, a făcut o nouă gafă uriașă!
Marius Avram, a făcut o nouă gafă uriașă!

Articol de - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 00:00

"Centralul" din București a fluierat orice contact în meciul de la Timișoara, a scos multe ori "galbenul" din buzunar, dar atunci când a trebuit să ia o decizie a fost pus în dificultate și i-a scos din minți pe jucătorii lui Pustai.

Chiar dacă a fost aproape de fază, Marius Avam n-a văzut faultul evident al lui Cânu asupra lui Eric! În minutul 70, fundașul de 36 de ani l-a călcat în careu pe picior pe brazilian, iar fiul fostului șef al CCA a fluierat inexplicabil fault în atac!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"A fost 11 metri clar! E o frustrare mare când un arbitru FIFA distruge un astfel de meci și pierdem puncte importante. Cu siguranță rezultatul era altul dacă transformam acel penalty, dar asta nu înseamnă că adversarii nu merită felicitări", a declarat Eric la final.

"E o mare greșeală a lui Marius Avram! Gazul trebuia să primească un 11metri, fără dubiu" a fost concluzia lui Dan Lăzărescu, expertul pe probleme de arbitraj la DolceSport.

Gazdele și-au asigurat victoria cu un minut înainte de final, când Străuț a marcat cu capul din 6 metri primul său gol în L1. Elevii lui Popa au urcat pe 4 în play-out, la egalitate cu Voluntari.

"Nu mă surprinde că lumea-mi spune că sunt antrenorul anului! Mă gândesc doar să salvez echipa de la retrogradare, nu-mi stă gândul la altceva"
Ionuț Popa, antrenor ACS Poli

"A fost o seară horror pentru mine, dar să nu uităm că Avram a greșit grav împotriva noastră"
Radu Zaharia, fundaș Gaz Metan

acs poli gaz metan 1 0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
1453073191433295
Grozescu Ionel  •  22 Aprilie 2017, 10:58

Cand Burloiu din Galati a eliminat 4 jucatori de la Poli la un meci cu Dinamo GSP nu s-a inflamat. Nu mai cumpar niciodata ziarul lor.

1008198499191239
Pityu Siklodi  •  22 Aprilie 2017, 07:55

O cronică subiectivă și nu pentru vreo grupare sau alta . E în acest mod , pentru că , VOI îi ,,vedeți'' , doar pe fcsb ca și etalon ! Datorită acestui lucru OAMENI , nu vă mai caută ,,la chioșcuri'' !

lionforever
lionforever  •  21 Aprilie 2017, 23:14

Așa se întâmplă când toate progeniturile unor așa zisii arbitri , hoți dovediți gen avram , sunt promovate în dauna unor copii talentați care nu au proptele . *** asta de avram , fiul , nu are valoare nici de divizia d nu știu de ce nu ia nimeni măsuri să-l scoată odată din arbitraj .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează