FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FC BOTOȘANI 1-0

VIDEO Victorie pe fluierul lui Chivulete » Grozavu pune tunurile pe arbitru după eșecul cu Voluntari, 0-1: ”E frustrant!”

Faza decisivă a partidei de ieri: Ivanovici a căzut după un duel cu Miron, iar Chivulete a dictat eronat 11 metri // FOTO Facebook
Faza decisivă a partidei de ieri: Ivanovici a căzut după un duel cu Miron, iar Chivulete a dictat eronat 11 metri // FOTO Facebook

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2017 00:00

Grozavu îl arată cu degetul pe "central", care a mutat un fault în careu și a dictat penalty-ul din care ilfovenii au câștigat.

Voluntariul e la un pas să se salveze de la retrogradare. Succesul de ieri însă a venit după o mare greșeală a arbitrului Andrei Chivulete, care a dictat eronat 11 metri la faultul lui Mușat asupra lui Ivanovici petrecut în afara careului de 16 metri.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"La fel ca anul trecut, am pierdut pe terenul Voluntariului dintr-o eroare decisivă a brigăzii de arbitri. E frustrant să știi că ai muncit un meci întreg, ai dominat adversarul, l-ai masat în propria jumătate, și totuși pleci acasă cu mâna goală!", s-a plâns Leo Grozavu.

Și Mihai Roman s-a declarat deranjat la final: "Am dominat întreaga partidă și am pierdut după un penalty care n-a fost! Ce să mai facem acum?! Mister ne-a reproșat lipsa de inspirație, dar ne-a felicitat pentru dăruire".

În schimb, Ivanovici, cel care a produs penalty-ul pentru ilfoveni, are altă părere: "A fost penalty clar! Nu știu dacă a fost sau nu în careu, pe linie a fost sigur. Sunt fericit că avem șanse mari să continuăm în Liga 1".

"Niculescu a reușit minuni cu noi: avem un parcurs excelent în campionat și ne-am calificat în finala Cupei României! Abia aștept să terminăm acest sezon extrem de obositor"
Daniel Novac, mijlocaș FC Voluntari

voluntari botosani 1 0

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează