FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - JUVENTUS 3-0

VIDEO Viitorul a făcut scor cu Juventus și se apropie de zona de play-off

Articol de GSP - Publicat joi, 21 septembrie 2017 15:58

FC Viitorul s-a descătușat pe teren propriu cu modesta Juventus București, scor 3-0, formație care n-a câștigat niciodată în acest sezon de Liga 1. 

Echipa condusă de Marin Barbu s-a văzut condusă încă din primul sfert de oră. Cristi Ganea a profitat de o gafă în defensiva oaspeților și a înscris în minutul 12.

Disputa s-a mai echilibrat, însă tot Viitorul a fost echipa mai periculoasă. S-a făcut 2-0 în minutul 73, când Eric a înscris cu capul din fața porții.

Intrat pe teren în minutul 77, tânărul Mățan a înscris și el din centrul careului, cu un șut pe jos, la colțul lung. Viitorul urcă pe locul 8, cu 14 puncte, în timp ce Juventus rămâne ultima, având doar 3 puncte.

FINAL VIITORUL - JUVENTUS 3-0 (Cr. Ganea 12, Eric 73, Mățan 78)

PARTIDA A FOST LIVETEXT AICI / VIDEO AICI

clasament viitorul

Echipele de start:

Viitorul: Râmniceanu - Ciobanu, Țîru, Horj, De Nooijer - Cicâldău, Cr. Băluță, Cr. Ganea - Chițu, Eric, Țucudean

Rezerve: Buzbuchi, Ghiță, Mladen, Mățan, Vână, Drăguș, Ad. Dumitrescu

Juventus: Stoian - Călințaru, Morariu, Walace, Fl. Ștefan - Sesar, Bărbulescu - Beța, Băjenaru, Stoenac - Măzărache

Rezerve: Drăghia, Zaharia, Benga, Carabela, Dzalamizde, Țâră, C. Petre

Arbitrii: Iulian Călin (A), Mircea Grigoriu (A1), Adrian Vornicu (A2)

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  22 Septembrie 2017, 07:56
Postat de bufnila pe 21 Septembrie 2017, 17:36

Cat despre Chitu, cred ca Hagi o sa-i faca vant in iarna. Asta isi bate joc.

tucudean rateaza mult, e adevarat, dar barem joaca! cu chitu problema sta altfel! le mananca meciurile! nu doar ca rateaza cu poarta goala sau singur cu portarul, dar nici nu joaca nimic! prinde mingea si nu ii mai da drumul pana o pierde, daca echipa joaca cu pase din prima, hop si el cu picioarele lui scurte, ca ia mingea si se invarte in jurul ei 5 minute! ar fi bine sa scape Hagi de el acum, nu in iarna! Iancu ala a fost dat afara in conditiile in care juca mai bine ca asta!

sexilian
sexilian  •  21 Septembrie 2017, 20:35

asta e scor cu niste despuiati,e scor PROST dupa ce furi un campionat altui hot fcbs,RUSINE la tarla mica......

dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 Septembrie 2017, 19:54
Postat de haideusicfr pe 21 Septembrie 2017, 19:08

Daum a promovat multi tineri la Nationala inclusiv dintre cei ce veneau de la Viitorul. Din pacate Hagi a dat impresia ca isi distruge echipa. Viitorul a jucat prost ,Hagi si-a vandut jucatorii la Steaua si el isusi a vrut sa plece. Jucatorii selectionati la acea vreme de Daum erau cei mai buni. Au aparut de la Viitorul ,Craiova , Deac de la CFR ,ramane de vazut ce va selectiona Contra. Deocamdata Lobont e o gluma nu ?

a promovat multi tineri..adica vreo 2-3 aia de la viitorul. in rest doar aparitii sporadice. mult mai des au fost folositi dinozaurii aia depasiti. nu numai ca s-au apstrati toti aia din campania trecuta dar au mai fost adusi din cei care iesisera din circuit...Bicfalvi, Latovlevici, chiar Deac. Pintili era mort inca din prima repriza...cu Finlanda.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează