FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - VOLUNTARI 0-2

VIDEO Voluntari scapă de emoții după victoria contra Chiajnei, 2-0 » Meci cu două goluri anulate

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 19:54

FC Voluntari s-a impus în deplasare pe terenul Concordiei Chiajna, 2-0, și scapă de eventuale emoții în lupta pentru evitarea retrogradării.

Ambele goluri ale partidei au fost marcate de Adrian Bălan. Atacantul Voluntariului a deschis scorul după 19 minute, printr-o lovitură de cap. În minutul 30, Bălan a reușit "dubla" după ce a executat perfect o lovitură liberă, la colțul scurt.

Echipa antrenată de Claudiu Niculescu a mai trimis o dată balonul în poartă, în minutul 34, dar golul lui Spahija a fost anulat pentru un fault în atac comis asupra lui Bejan.

După pauză, gazdele au avut și ele un gol anulat pentru fault în atac. Cristescu a trimis mingea în plasă, dar Georghe Rădulescu a considerat că mijlocașul Chiajnei l-a faultat pe portarul celor de la Voluntari, Balauru.

Cu victoria de azi, Voluntari a ajuns la 24 de puncte și ocupă poziția a patra în play-out, la 8 puncte de locurile retrogradabile. Chiajna rămâne pe penultima poziție, cu 16 puncte.

7 goluri
din cele 20 marcate de Bălan în Liga 1 au fost reuşite din afara careului, iar 6 dintre ele direct din lovitură liberă

VIDEO » Concordia Chiajna - FC Voluntari 0-2
A marcat: Bălan '19, '30
Click AICI pentru liveTEXT!

Echipele de start:

Chiajna: Bălgrădean - Koenders, Dobrosalevici, Bejan, D. Popescu - Răsdan, Costin - Grădinaru, Cristescu, Serediuc - Pena
Rezerve: Drăghia - Albu, Herea, Munteanu, Deaconu, Fota, V. Alexandru
Antrenor: Dan Alexa

Voluntari: Balauru - Maftei, Spahija, Cazan, Acsinte - Novac, Lazăr - Popadiuc, Cernat, Căpățână - Bălan
Rezerve: Bornescu - Filipov, Balaur, Ivanovici, Marinescu, Ionescu, Deac
Antrenor: Claudiu Niculescu

 
 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează