FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC VOLUNTARI 1-0

VIDEO Voluntariul lui Mutu pierde și cu Gaz Metan și va avea un final de sezon infernal » Echipa "Briliantului" a ajuns pe locul 12

FOTO: sportpictures.eu
FOTO: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat joi, 17 mai 2018 17:14

Gaz Metan Mediaș a învins-o pe FC Voluntari în ultimul meci al etapei a 10-a din play-out, scor 1-0, adâncind criza echipei lui Adrian Mutu, care a ajuns pe locul 12, cel care merge la baraj.

Unicul gol al partidei a venit în minutul 60, când Darius Olaru a înscris cu o lovitură de cap după centrarea excelentă a lui Caiado.

În minutul 81, goalkeeper-ul oaspeților, Dragoș Balauru, a fost eliminat direct pentru un fault în postura de ultim apărător.

Rondon l-a driblat scurt pe Balauru, însă portarul a alergat umăr la umăr cu jucătorul Gazului până în apropierea careului când l-a faultat și a primit cartonașul roșu. În poartă a intrat fundașul Cosmin Achim pentru că Adi Mutu efectuase toate cele trei schimbări.

Gaz Metan urcă până pe locul 5, cu 25 de puncte, în timp ce FC Voluntari a căzut pe locul 6. Echipa lui Mutu are 24 de puncte și va avea un final de sezon infernal.

Gaz Metan - FC Voluntari 1-0
A marcat: Olaru'59
TEXT / VIDEO

Echipele de start:

Gaz Metan: Pleșca - Popovici, Sîrghi, M. Constantin, Bușu - L. Cristea  - Caiado, Olaru, Chamed, Ely - Rondon
Rezerve: 
Greab, Fioretos, Pîrvulescu, Fytanidis, R. Romeo, Tîrcoveanu, Edinho Junior
Antrenor: 
Cristi Pustai

FC Voluntari: Balauru - Pleașcă,  C. Achim, Horj, Bucurică - Novac, Răuță - G. Deac, Fl. Cernat, Pîrcălabu - Ad. Bălan
Rezerve: 
Mincă, Leasă, I. Balaur, Ad. Voicu, P. Ivanovici, C. Lazăr, L. Marinescu
Antrenor: 
Adrian Mutu

Arbitru: Radu Petrescu
A1: Octavian Șovre
A2:  Sebastian Gheorghe

 
 

Clasament play-out

PROGRAM ETAPA 10-A PLAY-OUT (INTERMEDIARĂ)

Sepsi - ACS Poli Timișoara 3-0
Juventus București - Dinamo 0-2
FC Botoșani - Concordia Chiajna 0-1
Gaz Metan Mediaș - FC Voluntari 1-0

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
capca1
capca1  •  18 Mai 2018, 18:42

Ce să-i învețe Mutu ?! Să alerge “ liniuță”, să inspire pe nas și să le explice elevilor unde trebuiesc loviți ospătarii albanezi ori efectele sibutraminei ?! Să fim serioși, Mutu și-a ratat cariera de jucător , acum, ca antrenor, vrea s-o rateze pe-a altora !

112718839608210
Bumbu Dorel  •  18 Mai 2018, 11:55

Voluntarul si asa este pe un loc nemeritat.Sint mai slabi ca Timisoara! Cred ca vor retrograda impreuna cu Juventus. La matineu vor canta impreuna din stickul cu parodii si cantece primita de la celebra conducere a Bucurestenilor!! Doamne ocroteste pe....

1prezescu
1prezescu  •  18 Mai 2018, 08:44

Dumnezeul bate pe Voluntari acum de Rusalii. Cine sapa groapa altuia,el cade in ea... propun sa ceara stickul buclucas cu cantecele de lebada de la Juventus, si sa asculte pana ce ajung in liga 2-a.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează