FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - JUVENTUS 2-1

VIDEO "Vulturii" rezistă! Concordia Chiajna revine în derby-ul ilfovean cu Juventus și obține prima victorie din play-out, 2-1

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 14:36

Concordia Chiajna a reușit azi o victorie extrem de importantă în play-out, impunându-se în fața lui Juventus București, scor 2-1, după ce la pauză a fost condusă, 0-1. 

Echipa lui Marius Baciu a fost mult mai prezentă în prima repriză și a încercat să profite de erorile mari ale defensivei Concordiei. Florin Ștefan a deschis scorul pentru Juventus în minutul 27. După ce a păcălit doi fundași ai Chiajnei, acesta a finalizat superb, din unghi, în vinclul porții lui Caparco.

Ion Moldovan și-a revitalizat echipa la pauză, iar atitudinea "vulturilor verzi" a fost complet schimbată. Mult mai organizați în plan defensiv și cu un plus de agresivitate în ofensivă, Concordia a reușit să egaleze în minutul 69, prin Andrei Prepeliță, care l-a învins pe Drăghia din 3 metri la capătul unei faze fixe. A fost golul cu numărul 500 din actuala ediție a Ligii 1.

Veteranul Marius Pena, 32 de ani, intrat la pauză în locul unui Paul Batin mult prea absent, a decis partida în minutul 76, înscriind în poarta goală după o respingere neinspirată a lui Drăghia.

Juventus a forțat egalarea pe final, dar s-a lovit de paradele senzaționale ale lui Caparco, revenit în poarta Concordiei după ce în ultimele etape poarta echipei lui Moldovan fusese apărată de Vitkauskas.

Concordia obține, în sfârșit, prima victorie din acest play-out și urcă pe locul 4, cu 19 puncte.

De partea cealaltă, Juventus rămâne pe ultimul loc în clasament, cu 13 puncte. Total neașteptat, evoluțiile echipei lui Marius Baciu s-au prăbușit după victoria surprinzătoare reușită acum două etape cu Dinamo. Juventus a pierdut două meciuri extrem de importante, cu Sepsi și Chiajna, două rivale directe pentru evitarea retrogradării, complicându-și și mai mult misiunea pentru finalul de campionat.

Etapa viitoare, Juventus va primi vizita lui Gaz Metan Mediaș, în timp ce Concordia va evolua pe teren propriu cu FC Voluntari.

Clasament play-out

Chiajna - Juventus 2-1
Au marcat: Prepeliță '69, Pena '76 / Fl. Ștefan '27
TEXT / VIDEO

Concordia Chiajna: Caparco - Albu, Fota, Marc, Patache - Prepeliță, Babici - Cristescu, Bawab, Bumba - Batin
Rezereve: Vitkauskas, Bucșa, Bărboianu, Nivaldo, Manasse, R. Deaconu, Pena
Antrenor: Ion Moldovan

Juventus București: Drăghia - Kardes, Wallace, Leca, Fl. Ștefan - G. Simion - S. Drăghici, Băjenaru, V. Gheorghe, Reda Rabei - Elek
Rezerve: Gavrilaș,  Constantinescu, Ciobanu, Nicoară, Balgiu, Ciolacu, C. Petre
Antrenor: Marius Baciu

Arbitru: Cătălin Popescu (Argeș) / Asistenți: Vasile Marinescu (București) și Gabriel Stroe (Argeș) / Rezervă: Iulian Călin (Argeș) / Observator: Liviu Ciubotariu (Galați)

PROGRAM ETAPA A 5-A PLAY-OFF:

Sâmbătă, U Craiova - Poli Iași 4-1 Detalii aici
Duminică, 20:45 Viitorul - CFR Cluj
Luni, 20:45 Astra Giurgiu - FCSB

PROGRAM ETAPA A 5-A PLAY-OUT:

Vineri, FC Voluntari - Dinamo 2-4 Detalii aici
Sâmbătă, Sepsi - Gaz Metan 2-1 Detalii aici
Concordia Chiajna - Gaz Metan 2-1
Luni, 18:00 ACS Poli Timișoara - FC Botoșani

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
pescarul_emil
pescarul_emil  •  15 Aprilie 2018, 16:47

Derby ilfovean???

ludasmatyi
ludasmatyi  •  15 Aprilie 2018, 15:00

Juventus a pierdut datorita faptului ca domnul nu-l ajuta pe xenofobo-rasistii ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close