FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - CFR 0-0

VIDEO ZEro » Ceahlăul n-a fost în stare s-o bată pe CFR Cluj, 0-0, deşi a avut un om în plus aproape tot meciul

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 martie 2015 17:49

Formaţia nemţeană a rămas la fel de slabă, incapabilă s-o bată pe CFR, deşi a jucat în superioritate numerică timp de 70 de minute


Fotbalul deprins la Palmeiras, la Parma şi la Inter nu poate fi implantat sub Pietricica. Reţeta unui fost fundaş dreapta cu 25 de meciuri în "naţionala" Braziliei, Ze Maria, nu se lipeşte de Ceahlăul, dovadă primul joc oficial al galben-negrilor cu sud-americanul pe bancă.

Click aici pentru VIDEO!

În 10 din minutul 19!
CFR, o formaţie aflată într-o situaţie măcar la fel de proastă ca a moldovenilor, a rămas şi cu un om în minus din minutul 19, o dată cu eliminarea lui Szilard Vereş, dar tot a rezistat cu 0-0 pînă la final. A rezistat, în sensul că e surprinzător ca o trupă în inferioritate să păstreze egalul mai mult de o oră.

Lui CFR chiar nu i-a fost greu, pentru că nemţenii nu au izbutit să împingă jocul nici ajutaţi de contextul eliminării lui Szilard, unul dintre copiii pe care Eugen Trică i-a îmbrăcat în tricourile fostului club din Champions League.

Salvarea e greu de închipuit
4-3-3 sau alte exprimări pretenţioase despre ce vor fi avut de gînd să joace echipele exagerează realitatea de la Piatra Neamţ. A fost un meci pentru care InStat ar trebui să distribuie coli A4 albe în locul rapoartelor de monitorizare, fiindcă n-a existat pe stadionul Ceahlăul nimic demn de înregistrat.

Gazdele rămîn într-o situaţie proastă, pe loc retrogradabil, şi pare greu de imaginat cum ar putea ei să bată pe cineva. Fără 24 de puncte, pierdute la comisii, fosta campioană e ultima şi va parcurge în următoarele luni drumul spre probabila desfiinţare.


22 de luni trecuseră de la ultimul meci jucat de Remo Amadio, portarul lui CFR. Italianul nu mai apăruse în vreo partidă oficială din mai 2013, cînd a evoluat pentru oaspeţi într-un joc din Liga a 2-a, Oradea - UTA 2-3


"Nu e corect să ni se ia 24 de puncte pentru care am luptat pe teren în 17 meciuri! Nu credeam să ajungem într-o asemenea situaţie, mi s-ar fi părut o glumă dacă cineva mi-ar fi descris acum şase luni ce se petrece azi"
Ciprian Deac, mijlocaş CFR

"Nu uitaţi că am jucat contra echipei ce a ocupat poziţia a doua în clasament pînă să fie depunctată! Noi vom progresa, e nevoie ca jucătorii să se mai obişnuiască unii cu alţii"
Ze Maria, antrenor Ceahlăul

Scad salariile, Costea out!
O dată cu insolvenţa, la CFR se înăspresc măsurile menite să scadă costurile. Cea mai la îndemînă soluţie, reducerea salariilor, s-a lovit de refuzul lui Florin Costea. Atacantul cu salariu lunar de 10.000 de euro a refuzat să-i fie înjumătăţit venitul şi din această cauză nu a fost convocat pentru partida de la Piatra Neamţ.

653002-caseta.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
euce
euce  •  24 Februarie 2015, 11:03

de ce nu va desfintati voi,gesepisti de rahat?sunteti o rusine ,o fituica ,becalista,care nu vedeti decat "stana"sau in cel mai bun caz,echipe din sudul vostru,nenorocit,traisca Ardealul ROMANESC ,liber,de mitici....

dora
dora  •  24 Februarie 2015, 10:53

Un meci foarte slab intre 2 echipe care se pregatesc pentru matinalul din toamnă.

mihai231
mihai231  •  24 Februarie 2015, 09:32

dar cuym zicea si ioanitoaia..Ze Maria nu are nici o treba cu antrenoratul..care este altceva decat a fi jucator,daca ai fst jucator mare nu trebuie neaparat sa fi si antrenor mare.Dar probabil..patronul ala....a zis....ca daca vine in Romania face si performanta cu 2 lei.....se gandea probabil ca suntem in lumea tria a fotbalului...dar iata ca se inseala.....Massone...fotbalul in romania o fi corupt...dar nu este mai corupt decat in Italia unde este de 10 ori mai corupt decat in Romania....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează