FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - BOTOŞANI 1-2

VIDEO Zi tristă, dar istorică » Viitorul a pierdut cu FC Botoşani, 1-2, dar i-a oferit primele minute în Liga 1 lui Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 05 decembrie 2014 22:44

Începînd de aseară, fotbalul românesc are un nou Hagi. În partida cu FC Botoşani, 1-2, Gheorghe Hagi a decis să-l debuteze în Liga 1 pe fiul său, Ianis, care a împlinit în octombrie 16 ani!
Acesta a fost introdus pe teren în minutul 89, în locul lui Silviu Pană. Debutul nu a fost unul fericit pentru tînărul mijlocaş. Viitorul a pierdut cu 2-1 pe teren propriu. Hadnagy a deschis scorul în minutul 8, iar Florin Tănase a egalat peste 10 minute.

Gazdele au forţat victoria, însă elevii lui Leo Grozavu au dat lovitura în minutul 80, cînd Batin a marcat golul victoriei. A fost primul eşec în Liga 1 pentru Gheorghe Hagi pe banca Viitorului. Pînă aseară acesta strînsese trei victorii şi trei remize.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
redangel
redangel  •  06 Decembrie 2014, 20:10

SF//////DINAMO DA MECIUL VIITORULUI.....BOTOSANI IA BATAIE DE LA STEAUA...VIITORUL II DA MECIUL LUI BOTOSANI,,,,CARE E ADA\EVARUL DINAMO IA DAT PUNCTE STELEI.....ASA CA NU MAI MANCATI AIA CARE DORMITI CU SEFEURILE SUB CAP.......

redangel
redangel  •  06 Decembrie 2014, 20:00
Postat de mambo pe 06 Decembrie 2014, 10:18

Ditamai "Academia" a pierdut cu flamanzii de la "Botseni". Povestea cu pustii lui Hagi a ramas doar poveste. Intre timp multi dintre ei sunt trecuti bine de 20 de ani iar valoarea e cam tot pe acolo unde era cu ani in urma. Ambitiile nemasurate ale "regelui" de a dovedi ce poate el s-au cam dezumflat. De fapt toata afacerea era legata de parnaiasul Becali, adica de a-i crea un rezervor de unde sa ia la Steaua oricand are chef pe oricine. Eu zic sa se grabeasca pana nu ajung pensionabili.

FLAMADAI MATA ///ORICUM TERMINATI SUB NOI....HAI ASTRA

instrumentistul
instrumentistul  •  06 Decembrie 2014, 12:15

Eu zic că a fost o zi tristă atât pentru echipă câ și pentru Ianis. Trebuia introdus mai devreme pentru a putea să atingă măcar o dată mingea, așa a lăsat un gust amar atât lui cât și privitorilor. Acțiunea a luat coloratura unei șușe.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează