FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Viera a refuzat Steaua şi Turcia » Pleacă în Franţa: "Mîine semnez"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 24 iunie 2013 11:51

Ousmane Viera a avut un sezon excelent cu Pandurii Tg. Jiu şi a avut oferte interesante în această vară pentru un viitor transfer.

Fundaşului i-a expirat contractul cu Pandurii şi poate pleca liber. A fost dorit de Steaua, Reghecampf regretînd că nu a reuşit să-l transfere: "L-am dorit, îmi pare rău că nu a venit".

De asemenea, Viera a avut oferte şi din campionatul Turciei, chiar mai avantajoase decît cea din Franţa: "Îmi pare foarte rău că plec din România, dar asta e viaţa. Voi pleca în Franţa, mîine voi anunţa exact la ce echipă. Din Turcia am avut o ofertă mai bună din punct de vedere financiar, dar m-am gîndit la viitorul meu profesional", a spus Viera la televiziunea sportro.

Viera ar putea ajunge la Valenciennes, echipă care l-a transferat şi pe Aurelian Chiţu în această vară.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
kenzo_k2001
kenzo_k2001  •  24 Iunie 2013, 18:29
Postat de 1745flo pe 24 Iunie 2013, 14:10

Cum? Nu i-a spus nimeni ca stOaia nu se refuza??? Ce oameni d-le!

vorbiti de steaua dar voi ce ati transferat?

ktta86i
ktta86i  •  24 Iunie 2013, 16:16
Postat de conasu_boeru pe 24 Iunie 2013, 15:07

Daca e asa bine la Pandurii care joaca in EL, de ce sa pleci la o echipa obscura din Franta ?! Cred insa ca Pandurii vor juca ultimul sezon in Liga I ! Se va inchide robinetul cu bani din bugetul de stat !

oficial s-a inchis ... dar nu uita ca pandurii au printre cele mai multe ab cumparate, primaria si consiliul judetean ofera un sprijin foarte mare echipei ... de sponsorizari nu va duce lipsa ..asa ca nu le plange tu de mila ... ultimele doua transferuri au adus 2 mil euro + jucatori .. iar la vanzarea lui chiri si pinti mai intra 25+25% ..asa ca mai au de trait :)

conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Iunie 2013, 15:07

Daca e asa bine la Pandurii care joaca in EL, de ce sa pleci la o echipa obscura din Franta ?! Cred insa ca Pandurii vor juca ultimul sezon in Liga I ! Se va inchide robinetul cu bani din bugetul de stat !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează