FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII 2-0

Viera nu e tentat de Steaua: "Ştie că nu ar putea să fie titular"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 04 mai 2013 12:28

Marin Condescu, preşedintele celor de la Pandurii, crede că Ousmane Viera, 26 de ani, nu va alege să se transfere la Steaua în această vară. Fundaşul ivorian devine liber de contract la finalul sezonului.

"Nu negociem cu Steaua pentru Viera şi Nistor, încă nu şi-au manifestat oficial interesul. Nistor are ofertă de la Malaga, iar Viera nu cred că va alege să meargă la Steaua.

El ştie că nu ar putea să fie titular acolo şi preferă o echipă unde să joace meci de meci. Steaua are deja fundaşi foarte buni: Chiricheş, Szukala, Gardoş. Lui Viera i-ar fi greu să se impună", a spus Marin Condescu la DolceSport.

1,6 milioane de euro e cota lui Viera, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
aatreyu
aatreyu  •  04 Mai 2013, 16:05

Viera si Nistor sunt mediocri... Maxim era altceva...

soarerodion
soarerodion  •  04 Mai 2013, 13:27

asta , a zis-o condescu , care ii poarta de grija lui Viera ca nu scoate si el niciun ban daca pleaca .....:)) . Prost sa fie becali sa il de-a pe Radut ........ pe Nistor .........

ciuraru
ciuraru  •  04 Mai 2013, 13:17

Un adevarat campion Viera asta!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează