FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Viitorul a bifat un transfer! A jucat în Olanda unde în prima parte a campionatului a dat 7 goluri

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 18:30

Campioana a început să miște pe piața transferurilor și-a făcut prima mutare. Nu este Ianis Hagi, "căpitanul nostru", cum i-a spus tatăl său, ci un mijlocaș dreapta, olandezul Mailson Lima Duarte Lopes.

Dacă situația lui Hagi junior s-ar putea materializa astăzi, când expiră termenul fixat de Fiorentina pentru a se antrena alături de Viitorul, constănțenii l-au adus luni noaptea în Antalya pe rapidul mijlocaș, așa cum l-au caracterizat oficialii "marinarilor".

Tranzacția s-a încheiat, Duarte semnând pentru un an și jumătate, cu opțiune de prelungire pe încă doi. "Este un club mare și am fost atras de numele antrenorului. Gheorghe Hagi a fost un jucător foarte mare și este un tehnician de la care voi avea multe de învățat.

Știu că a jucat la Real Madrid, la Barcelona și la Galatasaray. Viitorul a câștigat titlul anul trecut, iar acum se luptă din nou la campionat", a declarat Lopes pentru site-ul oficial al grupării din Ovidiu.

Fotbalistul de 23 de ani poate evolua și mai avansat, ca aripă dreapta. Ultima oară a fost legitimat la Dordrecht, echipă aflată pe locul 15 în liga secundă batavă. 


fotbaliști, ambii titulari și foarte importanți, a pierdut Viitorul în această iarnă, golgeterul Țucudean și omul cu pasele Eric. Plus Cristi Ganea care pleacă la vară la Bilbao

7 goluri 
în 21 de meciuri a reușit Lima pentru Dordrecht în sezonul de toamnă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează