FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Viitorul a mai transferat un jucător » A jucat în Ligue 1 și Premier League

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 11:40

Între cele două cantonamente din Croaţia şi Turcia, FC Viitorul a reuşit să perfecteze încă un transfer. Ultima achiziţie a constănţenilor este francezul Herold Goulon.

În vîrstă de 27 de ani, Goulon evoluează fundaş central sau mijlocaş central. Herold Goulon a evoluat ultima oară pentru Omonia Nicosia, iar în trecut a mai jucat pentru Le Mans (37 de prezenţe în prima ligă franceză), Blackburn Rovers, Doncaster Rovers şi Zawisza Bydgoszcz.

Herold Goulon a semnat un contract pe un an şi jumătate cu FC Viitorul, formaţie alături de care pleacă în stagiul de pregătire din Antalya (27 ianuarie - 5 februarie).

VIITORUL

Antrenor: Gheorghe Hagi (confirmat)
Veniri: Pecanha, Vl. Rusu (ambii de la Petrolul), C. Perju (FC Brașov), Herold Goulon (Omonia Nicosia)
Plecări: Mitrea (Ascoli), Aganovici (AEL Limassol), Rîmniceanu (Dinamo), Albuț, Ciupe, L. Munteanu (contracte reziliate), Mișelăricu (Petrolul), Gavra (Gaz Metan), Vînă (Dunărea Călărași)

3
meciuri a jucat Goulon pentru naționala U21 a Franței

500.000 €e cota de transfer a jucătorului

viitorul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  27 Ianuarie 2016, 16:48

Inca o ”tanara speranta„ ajunsa la academia de blaturi a regelui infractiunilor din fotbal :)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează