FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPA FANTASTICĂ

Viitorul are cel mai bun atac din runda a 4-a! Echipa lui Hagi și Dinamo domină în "Echipa Ideală" » Doar doi dintre favoriți au confirmat

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2016 11:19

Echipa Fantastică, fantasy-game-ul relansat în această vară de GSP, a avut un impact senzațional printre suporteri! Mii de antrenori fantastici și-au creat propriile loturi și au început lupta pentru premiile de etapă și cele generale.

Având un meci facil în etapa a 4-a, cu FC Voluntari, jucătorii de la Dinamo s-au numărat printre preferații fanilor. Brănescu, Lazăr, Rotariu și Gnohere sunt dinamoviștii din echipa favoriților, în care mai apar doi steliști și doi jucători de la Viitorul.

Echipa favoriților: Brănescu - Bunoza, Momcilovici, Vătăjelu, Benzar - V. Lazăr, Herea, Stanciu, Rotariu - A. Chițu, Gnohere

 favoriti

Din echipa favoriților, doar V. Lazăr și Chițu și-au făcut loc în echipa ideală, grație prestațiilor excelente. Dinamo și Viitorul domină echipa ideală, cu câte 3 jucători, în timp ce Steaua, Chiajna, Astra, CSU Craiova și Pandurii dau câte un fotbalist.

Echipa ideală: Bălgrădean - Hanca, Săpunaru, St. Filip, Kay - Mrzljak, V. Lazăr, Hamroun, Purece - A. Chițu, Fl. Coman

ideali

Intră pe www.echipafantastica.ro și verifică rezultatul meciului tău din etapa a 3-a. De asemenea, poți vedea ce loc ocupi în clasamentul general și în ce eșalon valoric ești deocamdată: “Liga Campionilor EF”, “Europa League EF” sau “Preliminarii EF”.

60.000 de leiînsumează premiile totale de la Echipa Fantastică

 NU UITA:

→ Intră acum pe echipafantastica.ro și fă-ți schimbările pentru etapa viitoare! Fii inspirat, încearcă să alegi cei mai potriviți jucători, care să îți aducă puncte multe. Reminder: căpitanul punctează dublu.

→ Între două etape, fiecare antrenor fantastic poate face între 3 și 11 schimbări. Primele 3 schimbări sunt garantate, dar oricine mai poate câștiga încă 8 extra-schimbări dacă urmărește clipuri video în platformă sau distribuie pe Facebook anumite articole. Extra-schimbările sunt acordate alternativ (o schimbare pentru vizualizare video – o schimbare pentru un share – o schimbare pentru o vizualizare video – o schimbare pentru un share șamd).

→ Dacă o echipă nu face minimum o schimbare înaintea etapei,echipa respectivă va fi penalizată cu numărul de puncte obținute în meciul respectiv. În caz ca obține un rezultat de egalitate, echipa va fi penalizată cu 1p în clasamentul general. În caz că echipa câștiga meciul, ea va fi penalizată cu 3p în clasamentul general.

AICI – lista completă cu premii

SUCCES în Echipa Fantastică!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează