FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Viitorul are probleme mari de lot înaintea meciului cu CS U Craiova! 5fotbaliști de bază au probleme: doi vor lipsi tot sezonul

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2017 16:30

Gică Hagi are mai multe probleme de lot înaintea meciului cu CS U Craiova de duminică, ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, Dolce Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO. Partida se va juca la Pitești. 

Dragoș Nedelcu și Robert Hodorogea nu vor mai juca în acest sezon, în timp ce Ionuț Vână și Vlad Morar au probleme musculare.

De asemenea, Florinel Coman este răcit și în ultimele două zile nu a participat la ședințele de pregătire. 

"Nedelcu și Hodorogea au fost la Roma pentru teste medicale. Nu vor mai juca în acest sezon. Florinel Coman nu s-a antrenat în ultimele două zile pentru că e răcit. Vână și Morar s-au antrenat separat pentru că au probleme musculare.

Țucudean nu e la capacitate fizică maximă. E pe undeva pe la 60%, dar ne-a ajutat mult și a devenit un jucător important. Mergem la Pitești cu dorința de a învinge, trebuie să fim echilibrați și să ne impunem principiile de joc.

Dacă vrem titlul trebuie să batem. Nu mai există prospețime fizică, dar vom da totul", a zis Gică Hagi la conferința de presă. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
danut1971
danut1971  •  05 Mai 2017, 21:08

sunt manevre ale lui hagiblat ca sa castige fcsb-ul campionatul!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează