FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 5-0

GSP LIVE // VIDEO Cosmin Moți vine cu soluția pentru degringolada de la Dinamo: „Explicați-le asta suporterilor!”

Fanii lui Dinamo au ajuns la capătul răbdării // foto: Gazeta Sporturilor
Fanii lui Dinamo au ajuns la capătul răbdării // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2019 10:37

Cosmin Moți (34 de ani), fundașul celor de la Ludogoreț, a intervenit telefonic la emisiunea GSP Live, unde a comentat rezultatul meciului Viitorul - Dinamo 5-0 și situația ingrată cu care se confruntă fosta sa echipă.

 

Internaționalul de la campioana Bulgariei a vorbit și despre invazia fanilor, ultrașii din PCH fiind aseară protagoniștii unor noi incidente reprobabile

„Iar au venit mulți jucători, iar s-au schimbat mulți, dar am încredere în Eugen Neagoe și în Prunea, ei știu ce fac. Atitudinea poate să apară, dar durează până te închegi ca echipă. După golul de 2-0 al Viitorului, Dinamo s-a pierdut.

Și nouă, în sezonul 2005-2006, ne-au vopsit mașinile. Simți frica când ești pe teren, nu vrei să-i dezamăgești, nu poți juca fără presiune. Cred că fanii trebuie să fie alături de Dinamo, nu alături de Neagoe, Prunea sau mai știu eu cine. Trebuie dată o șansă și acestor oameni. Prunea e dinamovist de când îl știm, Neagoe e un profesionist extraordinar, un antrenor foarte bun. Nu aceasta este fața lui Dinamo, asta e clar.

Dacă aș fi conducător, m-aș întâlni cu fanii. Trebuie să li se explice frumos de ce l-au dat afară pe Rednic. Cred că tot ce fac fanii e cauzat de acest lucru”, a spus Moți, la emisiunea GSP Live.

Cosmin Moți a evoluat pentru Dinamo între 2005 și 2012, perioadă în care a câștigat un titlu, o Cupă și o Supercupă a României.

Vezi și:EXCLUSIV Ionuț Negoiță face un anunț GIGANTIC: „În maximum o lună, Dinamo va avea alt proprietar” + critici dure pentru suporteri și Mircea Rednic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
redbuldog
redbuldog  •  16 Iulie 2019, 13:56

Ma repet pentru a suta oara..,,De ce se renunta cu atata usurinta la jucatori care incep sa stie si sa (re)cunoasca spiritul lui Dinamo,de ce renuntam la talentele native in detrimentul unor mercenari fluctuanti,adusi doar la numar,de ce nu putem sezon dupa sezon sa promovam 1-2 tineri din propria academie..!? Neagoe si Prunea sa faca repede schimbari in sensul asta altfel vor esua foarte curand si ei..

853246084756615
Marcel Popa  •  16 Iulie 2019, 13:51

Dinamo e in groapa de vreo doi ani si nu are cum sa isi revina.Patronul vrea sa vândă si nu cumpara nimeni.Suporterii fac scandal si la echipa numai liniste nu este .Cand începi campionatul cu o înfrângere de 5 la 0 nu prea arată bine echipa.Concluzia este ca pe Dinamo o asteapta vremuri grele.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  16 Iulie 2019, 13:43

Aici e chichirezul! Dacă explică de ce a fost dat afară Rednic, își recunoaște implicit neputința și nepriceperea managerială! Pasul următor ar fi să spună "am făcut o imensă eroare când m-am luat după Dinu și Anghelache!". Dar dom'patron Negoiță nu are atâta demnitate și onoare! Așa că preferă să se rățoiascăvla suporteri și să mai și aibă pretenția să venim la meciuri să-i ovaționăm gafele repetate! Nu se poa'!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează