FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 5-0

VIITORUL - DINAMO // Gigi Becali se implică în scandalul de la Dinamo: „Dacă nu ai bani, nu te băga!” » Vrea ca fanii CSA să vină la FCSB: „Să spună «Mulțumim, nea Gigi»”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2019 12:08

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre scandalul dintre ultrașii lui Dinamo și conducerea clubului și le-a dat dreptate fanilor.

Mai mult, finanțatorul roș-albaștrilor l-a înțepat și pe Ionuț Negoiță, spunând că un club ca Dinamo are nevoie de un patron care să investească sume mari, și a spus că vrea ca fanii Stelei să vină lângă FCSB.

„Dinamo e un club mare și uite ce se întâmplă. Nu e în Liga 4 ca CSA. Intră în faliment, în insolvență. Vreau ca fanii să lase CSA și să vină să spună «Mulțumim, nea Gigi!». La Dinamo, Steaua sau Rapid, daca nu poți face ceva, nu te băgă! Nu poți avea scopuri mici. Nu poți cu 5-0. Dacă nu ai bani, nu te băga! Lasă cluburile mari.

Conștiința mea e curată! M-am băgat la Steaua, am dat 40 de milioane de euro și am făcut performanță! Am jucat în cupele europene, am bătut Valencia, Chelsea și Galatasaray și am intrat în Champions League. Mi-am făcut datoria față de club”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

FCSB s-a înțeles cu Diogo Salomao! Anunțul făcut azi de Gigi Becali: „Ăsta e salariul”

Gigi Becali: „Ce să facă săracii de fani?”

„Ce să facă și săracii de fani? Tu ce ai face în locul lor? Au pretenții. Sunt oameni educați, care merg sute de kilometri ca să fie lângă echipă. La 5-0 te oftici? Au și ei dreptatea lor. Ce să facă la 5-0? Să aplaude? Ce să mai susții când vezi că ești umilit?”, a adăugat finanțatorul.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Ionuț Negoiță face un anunț GIGANTIC: „În maximum o lună, Dinamo va avea alt proprietar” + critici dure pentru suporteri și Mircea Rednic

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
ios_ge
ios_ge  •  16 Iulie 2019, 20:21
Postat de polistul68 pe 16 Iulie 2019, 17:07

Aici e vorba de suporteri....de scara de valori....de educatie si grad de civilizatie...dar daca nu ai inteles, e clar....

Da, da, de suporteri e vorba. Nu te mai bate cu pumnu'n p'ept ca mai toti banatenii, ca's civilizat, ca's banetenii mai cu mot, pen'ca mai toti aveti bataturi in cosu' p'eptului da' traista goala, cu *** controland centru' Timisoarei. L'ati pupat pe gusa pe Iancu pana v'a desfiintat. Halal civilizatie. Mai degraba'i laudarosenie si lasitate. Cre'ca m'ai inteles, pen'ca pretinzi ca pricepi toate celea, nu ca mine !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

105662257060988
Eugen Qy  •  16 Iulie 2019, 19:07

EU sunt extrem de CURIOS ce fel de masuri va lua CNA contra celor care au transmis MECIUL Viitorului cu dinamo, ca pe microfoanele de fond s-au auzit in permanenta INJURATURI care de care mai URATE si pentru mult mai putin alte televiziuni au fost AMENDATE sau si-au pierdut LICENTA !!! ASTEPTAM (atat eu cat si -sunt sigur- o multime de alti telespectatori) mASURILE care se IMPUN pentru ca au fost permise la o alta ora decat 0.00 injuraturi de o scabrosenie infioratoare pe micul ecran........

105662257060988
Eugen Qy  •  16 Iulie 2019, 19:01
Postat de rjka pe 16 Iulie 2019, 17:05

Jiji nu ți-e Rușine un pic de ce vorbești .?? Pai cum sa spui să-ți mulțumească lumea pentru ce ..?ca ai luat un club prin abuz, ca ți-ai făcut un nume cunoscut și te-ai îmbogățit după urma lui ca ai distrus zeci de jucatori și zeci de antrenori , pentru ca strategia clubului tău este total neprofesionista , pentru asta vrei să-ți mulțumească lumea , datoria ta fata de Steaua era sa cumperi clubul de fotbal sa lași antrenori sa antreneze și jucatori sa joace sa respecti gloriile stelei și pe suporteri iei și poate atunci lumea îți mulțumea , pentru un om ca tine care nu da doi lei pe emblema stelei in nici un caz nu o să-ți mulțumească nimeni doar aplaudaci tai becalioti , Steaua este libera și ma bucur ca am scăpat de tine respect pentru justiția din România care și-a făcut datoria și nu a lăsat un club imens sa fie mânjit de un profitor creditor din Pipera .!

Eu iti multumesc tie pentru raspunsul dat lui gb, fiindca asa ceva voiam sa ii scriu eu si uite ca mai sunt destui sustinatori care gandesc asa ca mine ! Inca o data ITI MULTUMESC !!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close