FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO, AZI, 18:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Viitorul - Dinamo » Oaspeții nu concep pași greșiți: "Am acumulat prea puține puncte în două etape, trebuie să câștigăm. Rezervele și titularii noștri sunt la același nivel, nu-mi fac griji"

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iulie 2017 17:41

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a comentat decizia tactică a lui Cosmin Contra, care a ales să utilizeze o formulă care conține numeroase rezerve în meciul cu Viitorul de azi. 

"Nu-mi fac griji înainte de acest meci. Costache, Rivaldinho și ceilalți sunt la același nivel cu jucătorii de pe bancă, deci nu-mi fac probleme. Paul Anton , Nedelcearu sau Marici sunt rezerve? Da, trebuie să spunem că mulți jucători au acumulat o stare de oboseală. E normal să intervină schimbări, dar eu nu-mi fac probleme.

Gândurile noastre se îndreaptă doar spre meciul cu Viitorul. Am acumulat doar trei puncte în două etape, trebuie neapărat să câștigăm. Ne așteaptă un meci extrem de greu, pe un teren unde întotdeauna am avut probleme. Avem nevoie de puncte, de un moral bun înainte de meciul cu Bilbao, unde ne așteaptă un meci infernal", a declarat Ionel Dănciulescu, la TV Dolce Sport.

Echipa de start a lui Dinamo

Dinamo: Penedo – Dudea, Nedelcearu, Maric, Filip – Busuladzic, Anton – Costache, Albin, Bumba – Rivaldinho
Rezerve: Brănescu – Katsikas, Hanca, Nemec, Mahlangu, Nascimento, Romera
Antrenor: Cosmin Contra

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează