FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Viitorul mai pierde jucători în această vară! Anunțul conducerii: "Trăim din vânzarea fotbaliștilor"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2016 12:28

Antrenorul secund al celor de la Viitorul, Cătălin Anghel, a dezvăluit că sunt șanse ca de la echipă să mai plece 2-3 jucători până la finalul perioadei de mercato. 

"Se poate întâmpla să plece 2-3 de jucători. Din păcate, în fotbalul românesc nu mai investeşte nimeni. Noi trăim din vânzarea de jucători, aşa că, din păcate, nu cred că putem să oprim un jucător care are posibilitatea să meargă la echipe mai bune din străinătate.

În momentul în care va veni cineva la Gică şi va încerca să fie partener, să aibă acţiuni şi să ajute financiar această echipă, cred că se poate face o echipă incredibilă aici la Constanţa.

Dar, până atunci, e clar că trebuie să vindem jucători pentru a face bugetul", a zis Cătălin Anghel la SportTotal FM.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează