FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

"Viitorul, miracolul din România" » Hagi, interviu pentru cel mai cunoscut jurnalist italian » Unde vrea să plece

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 14:35

Gheorghe Hagi a acordat un interviu jurnalistului italian Gianluca Di Marzio. Românul a vorbit despre echipa sa și despre viitorul său într-un articol care poartă titlul: "Viitorul, miracolul din România".

"Proiectul a început odată cu momentul în care m-am lăsat de fotbal. Am vrut să construiesc o academie mare pentru că aveam mare nevoie de investiții în tinerii din România. Eu îmi doresc să revenim la perioada de glorie din 1990-1994.

Am intrat cu echipa în liga a 4-a și acum suntem pe primul loc în Liga 1. Viitorul înseamnă viitor, iar tinerii sunt pilonii pe care se sprijină proiectul", a declarat Hagi pentru Gianlucadimarzio.com.

"Regele" spune că obiectivul său ca antrenor este să ajungă să pregătească o echipă puternică a Europei și apoi echipa națională.

"Vreau să preiau o echipă de top din Europa și să câștig un trofeu european. După aceea vreau să antrenez echipa națională. Nu știu când se va întâmpla asta sau în ce țară, dar acestea sunt obiectivele din cariera mea și voi da totul pentru a le îndeplini", a adăugat Hagi.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
ortega
ortega  •  11 Ianuarie 2017, 19:40

Un golan ...

para.para
para.para  •  11 Ianuarie 2017, 18:03
Postat de papanas pe 11 Ianuarie 2017, 17:39

o sa vedeti ca vor fi MULTE echipe MARI care o sa vrea semnatura lui...daaaar trebuie sa vrea si UN PROIECT...cam asa se lucreaza in general ...el,fiind o mare vedeta,in adevaratul sens al cuvintului,cam deranjeaza orgolii...cam greu sa-ti arate un roman cum sa dai la poarta cu ambele picioare si din orice parte a terenului ...hm?...la nationala aia habar n-aveau sau erau manga...nu poti avea mari rezultate cu rezerve ...o sa-si faca lotul LUI si,poate atunci poate fi judecat...iar ptr contestatari le recomand calatorii in lume cu obligativitatea intrebarii desepre Romania...raspunsurile vor fi impresionante...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  11 Ianuarie 2017, 17:59

Singura echipa care este "mare" in viziunea acestei harti de sport, este Galata care s-a mai ars cu el. Memorabil e faptul ca GSP simtind cum fcsb-ul e pe ultima suta de metri, incepe sa scrie din ce in ce mai mult despre *** si despre jijitura lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează