FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-3

Vin jucătorii la Rapid! Noul acţionar majoritar promite: "Săptămîna viitoare aducem 5-6 jucători" » Ce au zis Ionel Ganea şi Mircea Bornescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 iulie 2014 00:32

Acţionarul majoritar al Rapidului, Valerii Moraru, promite ca în următoarele zile să întărească echipa, urmînd să aibă o întîlnire cu Ionel Ganea şi restul staffului. 

"Vom mai aduce 5-6 jucători săptămîna viitoare. Uşor, uşor, rezolvăm toate problemele. Echipa a jucat bine azi, a luptat cît a putut, însă deocamdată asta e limita.

Mă voi întîlni în zilele următoare cu Ganea şi restul staffului să punem la punct detaliile. Am fost primit foarte bine, le mulţumesc suporterilor. Avem un viitor mare!", a spus Valerii Moraru după meci.

Ce au spus Ganea, Bornescu şi Pancu

"Îmi felicit echipa pentru cum a jucat. Să nu uităm că am jucat contra campioanei României. Au meritat victoria, au fost clar echipa mai bună, dar chiar şi aşa puteam face surpriza. Steaua a avut mai multe ocazii. Mai am nevoie de jucători. Sper ca noua conducere să-mi aducă repede cîţiva oameni", a zis Ganea la Look TV.

"A fost un derby greu şi trist. Speram să scoatem măcar un rezultat de egalitate. S-a văzut că ne lipseşte pregătirea fizică. Steaua are jucători de calitate, care pot face diferenţa mereu.

Dezamăgirea e mare, dar nu pentru că aveam o primă, ci pentru că întîlneam o echipă puternică într-un derby de tradiţie şi ne doream victoria. Sînt convins că din această seară va fi linişte la Rapid", a spus şi Bornescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
tbone
tbone  •  27 Iulie 2014, 09:56

asta are avere 35 de mil de euro toti banii, ce jucatori credeti ca o sa aduca? si pe ce salarii? credeti ca baga 5 mil in transferuri? pai in ritmu asta in 3 ani moare de foame si el :)))) stati calmi, Rapid se va lupta la retrogradare de acum incolo

forzasteaua2014
forzasteaua2014  •  27 Iulie 2014, 09:41
Postat de dankressman.1.1.1.. pe 27 Iulie 2014, 03:02

Pana acum toata lumea radea de ciumpalacii astia de la Raped numindu-i t/.i/.g/.a/.n/.i. Acum sunt si moldoveni. Cea mai urata combinatie. Intrebarea mea e cum dreaaaq s-or impaca...pana acum gh.iulestenii furau" sarma" sa o duca la "fer vechi" acum din ce dreaaq mai traiesc....ca doar n-or sa se fure singuri. Ar fi culmea moldovenii sa inceapa sa fure calea ferata...ca si unii si altii sunt PORK de saracii...

Manca-le-ai poola shi la tzigani shi la moldoveni scamatorule . vb lui nelson bemniai BOTA !!!!!

legendavisinie
legendavisinie  •  27 Iulie 2014, 08:54
Postat de lolita_20007 pe 27 Iulie 2014, 07:33

Rapid - o mizerie de echipa! Urmeaza Dinamo, Petrolul si clona Stiintei!

Nu mai vorbiti despre CS Craiova, pe voi v-au clonat bolsevicii.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează