FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vin vremuri grele pentru Steaua lui Becali: "Nu o să-i mai meargă cu fotbalul. Gata, s-a terminat!"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 09:49

Victor Pițurcă, fost selecționer și antrenor la Steaua, a făcut un anunț sumbru legat de viitorul echipei roș-albastre.

Pițurcă este sigur că vor veni vremuri grele pentru echipa lui Becali, spunând că acesta nu va mai avea succesul pe care l-a avut în ultimii ani la Steaua.

"El a avut noroc că i-a mers. Dar de acum încolo n-o să-i mai meargă. Îi spun eu. Poate să ia tot ce e mai bun că nu o să-i mai meargă cu fotbalul. Gata, s-a terminat. Gata, s-a dus.

Totul a fost făcut la întâmplare acolo. Totul e la întâmplare. A avut bani şi a luat tot ce a fost mai bun în fotbalul românesc, dar acum nu mai merge aşa", a spus Pițurcă la TV Digi Sport.

Citește și: Pițurcă cedează! E gata să susțină echipa lui Gigi Becali: "Totul depinde de asta"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (33)
bebe21
bebe21  •  24 Martie 2017, 00:16
Postat de nebraska pe 23 Martie 2017, 15:14

gigist penibil.

faptul ca il jigneste o *** ca tine il califica drept OM....!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ticbis
ticbis  •  23 Martie 2017, 15:55
Postat de catalynn pe 23 Martie 2017, 14:44

Ai perfecta dreptate, Steaua e NUMAI UNA si NU aparține lui Becali! Echipa becaliotă e Steaua doar in mintea ratacita a unuia gen Iosif sau a ziariștilor gsp care au interes financiar sa susțină aceasta enormitate. Dar Piți mai are dreptate intr-o privința, si anume ca MApN dau dovada de lâncezeala iar cand Talpan a incercat sa ia inițiativa l-au blocat, cel mai probabil pt ca sunt muIti care vor ajunge la pușcărie precum Cioflina si Babiuc daca se va lua la bani mărunți cum de a ajuns acest cioban sa se creadă proprietar la Steaua.

Esti naiv; eu nu inteleg ce mai vrei: Echipa lui Gigi Becali NU mai joaca in Ghencea, NU mai are stema aia pe tricouri, NU se mai numeste oficial "Steaua", NU mai are suportul galeriilor Nord si Sud, A ramas doar cu ceea ce Talpan n-a reusit inca sa-i ia: locul in prima liga, recunoasterea performantelor pe plan intern si international, traditia, istoria si palmaresul de la infiintare si pana in prezent. Vrei sa le iei tu si pe astea? Munceste dragutule, pune-l pe Talpan la treaba ca pana acum n-a castigat mai nimic concret! Pe gratis nu ti le da nimeni, indiferent cati generali saliveaza la pleasca asta! A, ca toata lumea de bun simt si normala la cap o numeste inca "Steaua", asta n-o sa ne-o poti lua tu si Talpan al tau niciodata! Pentru noi este o singura Steaua si la UEFA nu exista o alta echipa care sa poarte numele, renumele si palmaresul istoric al acesteia. Talpan al tau poate sa-si faca cate clone de Steaua vrea si sa se joace cu ele si cu ultrasii prin liga a V-a, dar sa niciodata nu va obtine palmaresul si istoria. Ma rog, sunt destui cei fara minte, dar e treaba lor daca au fost amagiti cu o emblema oarecare. Realitatea este ca atata timp cat NU se va incrimina in justitie faptul ca Becali a preluat ilegal echipa, palmaresul si istoria Stelei ii apartine indiferent ce nume va purta clubul! Asa scrie la lege si asa considera FRF si UEFA!

florar
florar  •  23 Martie 2017, 15:18

Asa e! Daca lui Becali nu- i merge cu fotbalul o sa se ocupe cu...turca(de la Pi- turca!)

Vezi toate comentariile (33)
Comentează