FOTBAL  »  Superliga  »  SPANIA

Vine Cristiano? » Adrian Thiess pregăteşte un nou turneu fabulos pe Arena Naţională

Ronaldo ar putea juca în Bucureşti în vara anului următor.
Ronaldo ar putea juca în Bucureşti în vara anului următor.

Articol de - Publicat vineri, 28 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 27 septembrie 2012 21:00

Firma care a adus-o pe Barcelona la Bucureşti pentru amicalul cu Dinamo încearcă să organizeze în vara lui 2013 un turneu în 4 în capitala României, iar participante să fie Real, City, PSG şi Juventus.

După Dinamo - Barcelona, România va fi din nou gazda unui eveniment de lux în fotbalul mondial. Organizatorii amicalului de acum o lună şi jumătate pregătesc un turneu de 5 stele pentru vara lui 2013.

Adrian Thiess şi Mihai Craiu, care s-au ocupat de aducerea Barcelonei, pregătesc un alt eveniment grandios. Un turneu cu participarea a 4 echipe, toate din străinătate, care să joace pe Arena Naţională într-un show care se va numi "Summer of Champions Cup 2013".

Prima echipă pentru care se fac eforturi să fie adusă e Real Madrid, însă lista largă cuprinde şi alte nume mari din Europa: PSG, Chelsea, City, Juventus, Milan, Liverpool. "Nu mai vrem nici o echipă din România tocmai pentru a nu păţi ce am păţit în această vară, cînd un fost miliţian, acum şef la LPF, ne-a pus beţe în roate", au declarat organizatorii.

"Dragomir spunea că atîta timp cît va fi el la LPF nu va mai veni nici o mare echipă să joace amical în România. Îl anunţ că în vara lui 2013 Real Madrid va juca la Bucureşti" (Adrian Thiess, organizator amical Dinamo - Barcelona)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
stelist1986
stelist1986  •  28 Septembrie 2012, 10:24

Gogosarul ala cu pretentii zicea ca merge la Budapesta pentru ca nu i-au dat si lui 1milion de euro de la buget ca lui Lady Gaga. Gogosarule ,ai pus preturi la bilete mai mari ca la finala EL!

bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  28 Septembrie 2012, 09:55
Postat de blade_mrn pe 28 Septembrie 2012, 01:31

Milan si Steaua

"Milan-Steaua" e urmat in mod natural de "4-0"

andreiyiy
andreiyiy  •  28 Septembrie 2012, 09:45

Cum ma? Nu zicea marele Thiess ca nu mai vine sa faca nimic in Romania? Ah, sau era atunci campanie electorala si manca si el putin rahat? Du-te bai baiatule la treaba ta si nu ne mai plictisi pe aici.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează