FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vine şi Pena? » După Rîpă, Steaua încearcă să obţină şi semnătura atacantului gălăţean

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 20 ianuarie 2013 15:10

Steaua a obţinut semnătura lui Cornel Rîpă şi ar mai putea transfera încă un jucător de la Oţelul.

După ce s-a săturat de Rafael Cruz, Gigi Becali l-a acontat pe Cornel Rîpă, care va juca pentru Steaua începînd din vară. Patronul Stelei va negocia acum cu Oţelul, pentru a-l aduce pe fundaşul dreapta de 23 de ani încă din această iarnă.

Următorul transfer pe lista "roş-albaştrilor" este un alt jucător pe care şi-l doreşte Gigi Becali. Este vorba de Marius Pena, atacantul Oţelului, care va rămîne liber din vară.

Spre deosebire de transferul lui Rîpă, Steaua nu va face o ofertă celor de la Oţelul, urmînd să negocieze direct cu vîrful de 27 de ani. Dacă va accepta oferta, Pena ar urma să joace din vară în Ghencea.

Tatăl său a fost stelist
Marius nu ar fi primul membru al familiei Pena care ajunge la Steaua. Tatăl său Gheorghe a evoluat pentru Steaua la finalul anilor '80, dar n-a reuşit să se impună la acea vreme, fiind concurent în atac cu Marius Lăcătuş, Victor Piţurcă şi Gabi Balint.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
andystar
andystar  •  20 Ianuarie 2013, 21:23

Un dinamovist intra intr-o biblioteca si o intreaba pe bibliotecara: - Buna Ziua! Aveti cartea "Dinamo in Liga Campionilor"? - Da. Vedeti ca e la raftul cu SF.

xhthu
xhthu  •  20 Ianuarie 2013, 21:16
Postat de talpaiadului pe 20 Ianuarie 2013, 17:38

Si la Dinamo sau Rapid se umple stadionul la meciurile cu Steaua, si nu cred ca Steaua e prea iubita de catre dinamovisti sau rapidisti, deci teoria ta nu tine. E adevarat ca Steaua are suporteri foarte multi in toata tara, inclusiv in Cluj, dar stadionul se umple cel mai tare la meciurile cu echipele pe care suporterii le urasc de moarte.

omu se referea la meciurile jucate de steaua in europa la cluj cand s-a umplut stadionul si ar fi fost mai multi daca n-ar fi avut capacitate de doar jumate fata de national arena.fata de cfr cluj care n-a umplut propriu stadion nici cu manchester de exemplu.dar stai linistit,esti ardelean si e normal sa gandesti mai incet

timarhac
timarhac  •  20 Ianuarie 2013, 17:39
Postat de goggu pe 20 Ianuarie 2013, 17:30

Eu sunt ardelean si 90% dintre prietenii mei microbisti sunt stelisti. Clujeni, salajeni, bihoreni, toti tin cu Steaua de muulti ani. Deci povestile astea sa le spui la alta masa :)

Nu-i poveste, am auzit-o pe vecina cand isi certa dracusorii "daca nu invatati veti ajunge la steaua. Asta vreti, sa fiti fundasi dreapta la steaua?" de atunci 10 e cea mai mica nota luata la scoala.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close