FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Vine Stache la Craiova?

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2010 00:00

În Bănie se vorbeşte că numirea lui Laurenţiu Reghecampf are legătură şi cu o posibilă implicare a omului de afaceri Lutz Stache la Universitatea.

Neamţul, apropiat al noului manager general al Craiovei, a negociat la începutul sezonului timp de trei luni cumpărarea Rapidului. Nu e exclus ca, avînd în vedere criza de lichidităţi a lui Mititelu, Stache să vină să investească la Ştiinţa.

Ultimele noutăţi:

>>  Fost goalkeeper al Ştiinţei, antrenorul de portari Valentin David a revenit de ieri în staff-ul tehnic oltean după aproape un deceniu.

>> Însoţită de Reghecampf, Universitatea a ajuns ieri după-amiază în Bucureşti fără Alex Piţurcă, suspendat. Alb-albaştrii s-au cazat la Crystal Palace, hotelul lui Mitică Dragomir. Oltenii ar fi vrut să stea iniţial la Mogoşoaia, dar din cauza preţului considerat piperat au schimbat locaţia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
radmih
radmih  •  16 Mai 2010, 13:59
Postat de sirehd pe 15 Mai 2010, 11:04

sper sa pice Craiova in L2

Si eu sa mori tu,dar de ciuda ca v-am dat-o si jucati prin parcari alba-neagra!

oltenia_craiova
oltenia_craiova  •  15 Mai 2010, 18:45

fara piturca mai bine sa fie Mititelu antrenor de ce nu a luat jucatorii Craiovei la nationala??? Craiova e pe primul loc la nr de spectatori platitori in conditiile in care nu a jucat mai nimic tot sezonul etc etc. Mititelu trebuie sa inteleaga ca ii trebuie un actionar alaturi de el sa redea increderea oamenilor in echipa.

oltenia_craiova
oltenia_craiova  •  15 Mai 2010, 18:30

se pare ca va veni piturca. si conditiile le stim vrea procente la transfer.Va fi fotbalalafacere la Craiova. Stache cred ca a parasit orice idee de a intra cu adevarat in fotbal in RO. Mititelu ar avea sansa sa faca cu Mutu ce n-a facut cu Popescu.Cand zici Prodan zici Mutu nu ca ar merita Mutu sa ia din Craiova dar ar ridica-o mult ca imagine. Poate si Chivu sa intre.Mititelu sa ramana el e o garantie totusi ca nu va fi iarasi satelit UCV.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează