FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Viorel Duru le taie elanul dinamoviștilor! Ce șanse are echipa să joace în cupele europene

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 16:37

Directorul departamentului de licențiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a comentat declarațiile lui Negoiță referitoare la șansele lui Dinamo de a juca în cupele europene. Patronul lui Dinamo s-a arătat foarte optimist în această privință, însă oficialul FRF rămîne rezervat în a da un pronostic. 

"Știu că domnul Negoiță s-a întîlnit cu domnul Traverso (n.r. - Andrea Traverso, directorul general al Departamentului de Licențiere al UEFA), dar comentariile și presupunerile dînsului nu le pot comenta. Procedura este aceeași, e la cunoștința tuturor celor interesați.

În luna septembrie, la acea întrevedere, a prezentat niște documente și UEFA ne-a solicitat și nouă un punct de vedere, pentru că legislația nu poate fi cunoscută în totalitate de cei de la UEFA.

Noi am dat un răspuns, dar totul a fost informal, nu s-a luat nici o decizie, nu s-a promis nici un procent de succes. Acestea sînt părerile domnului Negoiță. E posibil să fi apărut această impresie a domnului Negoiță că cei de la UEFA au arătat o deschidere.

E normal, și eu am o deschidere și empatizez cu cazul Dinamo, dar cînd se va analiza se va lua o decizie în conformitate cu documentele și cu legile aplicabile.

Am discutat cu cei de la Dinamo pe această temă, sîntem permanent în contact, dar eu încă nu am văzut documentele pe care le vor depune pentru licențiere, pentru că este prematur, termenul de depunere a documentației este 31 martie 2016. Pînă atunci au timp să strîngă documente și să-și susțină punctul de vedere.

Este în responsabilitatea tuturor federațiilor naționale să gestioneze procesul de acordare a licențelor.

În situația în care UEFA ar considera că o licență a fost acordată neregulamentar poate interveni, scrie în regulament. Și poate lua o decizie de excludere a clubului respectiv și de sancționare a federației care a acordat neregulamentar licența. Nu pot comenta dacă Dinamo are șanse sau nu. Este părerea domnului Negoiță, procesul de licențiere are mai mutle trepte și comisii de luare a deciziilor, iar ultima instanță este, într-adevăr la TAS", a declarat Duru conform Mediafax.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
sakamoto
sakamoto  •  09 Ianuarie 2016, 00:34

Nu exista in tara romaneasca, individ mai alunecos, libidinos si neputincios, decit acest dedurizat. Rusinea fotbalului romanesc!

100002473541087
Danut Ognean  •  08 Ianuarie 2016, 18:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sorin.pch
sorin.pch  •  08 Ianuarie 2016, 18:20

la cate decizii ale acestui duru au fost intoarse la tas, imi e greu sa mai cred ceea ce spune el......

Vezi toate comentariile (9)
Comentează