FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Viorel Moldovan: "Facem un meci mare în Ghencea"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 februarie 2009 00:00

Antrenorul lui FC Vaslui, Viorel Moldovan, aşteaptă nerăbdător duelul cu Steaua, din prima etapă a returului. "Mai sînt vreo zece zile pînă la meci, însă gîndul îmi stă numai la asta. Vreau să debutăm în forţă. Putem face un meci mare în Ghencea. Respectăm Steaua, dar doar atît. Ne vom prezenta la parametri maximi, am mare încredere în echipa mea", a declarat tehnicianul grupării moldave.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  19 Februarie 2009, 16:12

Felicitari dlui.Porumboiu A.pentru achizitiile facute.Orice antrenor s-ar bucura de lotul pus la dispozitie.Viorel a avut noroc mare cu ambitiosul Adrian Porumboiu si acum trebuie sa arate ceea ce stie.Il felicitam pentru staful tehnic ales.Toti vasluienii avem incredere in Viorel, il iubim, il respectam si ii multumim ca a ales VASLUIUL.Munca este cea care va aduce BUCURII.

 •  17 Februarie 2009, 14:14

steolistii astia chiar spera la vreun egal, au tupeu, nu zau

Vezi toate comentariile (2)
Comentează