FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - U CRAIOVA 2-0

Viorel Moldovan: "Mă felicit pentru că l-am băgat pe Zaharia. Am meritat pe deplin victoria"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 august 2009 00:00

Antrenorul lui FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat că echipa sa se află pe drumul cel bun după succesul foarte important obţinut împotriva Universităţii Craiova, scor 2-0.

"O victorie muncită şi meritată. Îi felicit pe băieţi pentru interpretarea jocului, sunt 3 puncte foarte importante şi e bine că ne aflăm pe un drum bun. În prima repriză am jucat ofensiv, aşa cum îmi place mie şi am destabilizat Universitetea, iar în a doua ne-am retras şi am profitat de spaţiile lăsate libere de adversar. Sunt mulţumit că am câştigat şi că nu am primit gol", a spus Moldovan.

Tehnicianul ardelenilor se felicită pentru introducerea la pauză a lui Dorel Zaharia. "Am fost nevoit să-l introduc la pauză pe Zaharia, dar s-a dovedit o schimbare inspirată, sper să joace în continuare la fel", a mai afirmat Moldovan.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  23 August 2009, 05:58

I am watching FC Brasov for a while from outside, after being a tourist few years ago in your city. Good job Moldovan!...thanks Lucesco Jr.

mikebv
mikebv  •  22 August 2009, 18:31

Sburlea se accidentase cumva ? nu de alta dar nu vad rostul de a merge pe mana lui Zaharia care cu tot respectul nu e de o echipa ce-si propune uefa (idem si hadnagy. Iar macar Sburlea poate progresa mult...

 •  22 August 2009, 14:00

Eu sunt unul dintre cei care nu au crezut in Moldovan, nu am crezut nici in Catalin Munteanu si recunosc m-am inselat. Catalin m-a uimit, mult respect pt. el. Eze si Rui sunt jucatorii cei mai buni de la Brasov si poate cei mai buni fundasi laterali din liga I, Maldasanu si Ilies stiu fotbal (Multumim Dle Copos ca ni i-ai dat gratis ), Oti e sufletul echipei si Sabrin incepe sa confirme iar Coman inca o data MULTUMIM Dl COPOS

Vezi toate comentariile (9)
Comentează