FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - SPORTUL 4-1

Viorel Moldovan şi-a dat demisia: "Sînt prea orgolios ca să continuu, nu vreau să fiu un loser"

viorel moldovan
viorel moldovan

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2010 00:00

Viorel Moldovan şi-a dat demisia în urma înfrîngerii de la Tg. Mureş, 1-4. Acesta a venit la echipa din Regie în urmă cu două luni şi nu a obţinut nici o victorie în campionat, în şapte meciuri, dar a învins CS Otopeni în Cupa României.

 

"Nu vreau să vorbesc despre meci pentru că eu sînt fostul antrenor al Sportului. Nu pot continua, sînt prea orgolios ca să fiu un loser. Poate dacă va veni un alt antrenor, va face o treabă mai bună. Nu am ce să-mi reproşez, am muncit pe brînci la Sportul. Poate nu m-am înţeles cu jucătorii mei şi nici eu cu mine", a spus Moldovan la finalul partidei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
vmihai
vmihai  •  31 Octombrie 2010, 20:24

A crezut ca poate sa faca ce a facut Dan Petrescu la Urziceni

mitu.vasile1
mitu.vasile1  •  31 Octombrie 2010, 20:09

sa putrezesti in iad vasile siman ca numai din cauza ta sa ajuns aici ai nenorocit echipa sportul dumnezeu nu ti-a ajutat ca ai vrut sa te imbogatesti dupa urma lui varga si balan !!!! si cu sigutanta sportu va RETROGRADA idiotule

aga_r
aga_r  •  31 Octombrie 2010, 18:52

Viorele, nu esti niciodata un looser atata timp cat nu renunti !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează