FOTBAL  »  Superliga  »  BURDUJAN A FOST IERTAT

Viorel Moldovan: "Vreau o victorie in Ghencea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 februarie 2009 00:00

Antrenorul lui FC Vaslui a vorbit despre incidentele din lotul sau si a anuntat ca Lucian Burdujan s-a intors la echipa pentru ca este un jucator bun. Moldovan afirma ca obiectivul lui pentru meciul din Ghencea este o victorie.

"Pentru noi era o pierdere Lucian Burdujan, dar trebuia sa fie sanctionat pentru ce a facut in Antalia. El a fost deja trimis la echipa. A invatat din aceasta experienta. Si-a cerut scuze in fata grupului celor pe care i-a jignit. Realizeaza ca a facut o gafa enorma.

O luam de la zero pentru ca avem incredere in el. Cantonamentele sint lungi, dar important este sa incercam sa ii aducem pe linia de plutire. Sint multumit de echipa si sper sa o confirmam in campionat. Am mare increder in potentialul acestei echipe. Vreau o victorie in Ghencea", a spus antrenorul lui FC Vaslui la televiziunea sportro.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
 •  19 Februarie 2009, 16:25

steaua-vaslui 0-2 .. nu aveti fata nici de un egal cu vasluiu...

 •  19 Februarie 2009, 16:22

forzza vaslui

 •  19 Februarie 2009, 12:43

No Sh1t! Cu totii vrem Moldovane!!! P.S. Nu inteleg ce baze reale au unele pronosticuri ale oamenilor de pe planeta asta . Va baga W. Lopes 2 in plasa elegant :X Forzza Vaslui!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează