FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 1-1

Visează la Euro, dar a fost cel mai slab de pe teren în meciul cu Steaua » Notele și statistica din Derby de România

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2016 09:24

Steaua și Dinamo au terminat la egalitate pe Arena Națională, scor 1-1. Meciul de la Giurgiu, din etapa viitoare, cu Astra, a devenit astfel finala campionatului.

Campioana României a controlat partida fără prea multe probleme. Diferența dintre cele două echipe se vede clar în raportul posesiei, unde echipa lui Reghecampf stă mult mai bine.

Cei mai slabi jucători de pe teren au fost Steliano Filip, Sergiu Hanca și Dorin Rotariu, care au primit cele mai mici note. Primul a luat 3, în timp ce banda dreaptă a lui Dinamo a fost notată cu 4.

De la Steaua au dezamăgit Nicușor Stanciu, Alex Chipciu și Mihai Pintilii, toți fiind notați cu 5.

caseta

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Aprilie 2016, 14:01

noroc cu rednic *autobaza ,asta a facut solid pe unde s a dus si cu arbitrii,altfel dinamo termina anu pe 8 acolo unde ii e locul,asa termina pe 4,loc preferat,si foarte multe bucurii le a adus in ultimii ani ! hotii de la fcdb si au facut treaba,si inaintea meciului strigau ca tudor e al nostru,furt pe fata,dar chiar asa dinamo termina pe 4,un loc prea bun la ce au jucat epavele lor,oricum steaua e suta la suta pe 2 anu asta,iar daca batem la astra suntem campioni,cireasa de pe tort,dupa ce astra a condus cu arbitrii tot sezonul ! !!!!s3

satyricon
satyricon  •  11 Aprilie 2016, 12:47
Postat de florincutitoi pe 11 Aprilie 2016, 10:47

Chipciu a jucat destul de bine :a scos un penalty(neacordat).a scapat pe contraatac si marca 100% dar a fost oprit gresit de asistent si a contribuit pozitiv la multe faze ofensive si defensive.Articol slab,scris cu nepricepere sau cu rea credinta,grav in ambele cazuri!Se incearca acreditarea ideeii ca Alex e jucator slab.Pacat.Reaua credinta si impostura sunt evidente.

In sfarsit o judecata corecta!

attila55
attila55  •  11 Aprilie 2016, 12:20

Am citit cronica meciului scrisa de stimabilul Geambasu si a reusit sa ma amuze...il noteaza pe Rotariu cu nota 4 dar,se intreaba de ce a fost schimbat ?!...il noteza cu 4 pe Nedelcearu(oare de ce)...uita sa consemneze marea ratare din finalul meciului...in rest ii remarc pe filip,autorul unui eurogol..cel mai slab de pe teren..hanca..penibil...BOUrceanu numai pase gresite(notat cu 6?!)...Popa cu declaratia ca DINAMO nu a trecut de centrul terenului !!!!...desi DINAMO a inscris un gol frumos din actiune si a ratat 2 mari ocazii prin Rotariu si Nedelcearu....

Vezi toate comentariile (21)
Comentează