FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Visul unui rapidist a fost să ajungă pe stadionul Barcelonei: "La noi nu ştiu dacă o să vezi în următorii 40-50 de ani"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 03 ianuarie 2015 16:26

Sărbătorile au însemnat prilej de bucurie pentru Alexandru Coman, jucătorul Rapidului, care în această pauză competiţională a vizitat, printre altele, şi stadionul Barcelonei.
Fotbalistul giuleştenilor a recunoscut că e fan al formaţiei pregătite de Luis Enrique şi a rămas încîntat de muzeul de pe Camp Nou.

"Sînt fan Barcelona. E ceva nemaipomenit să ajungi pe Camp Nou. Să vezi un muzeu cu atîtea Cupe, un stadion atît de mare, bine aranjat, bine organizat, e ceva ce la noi nu ştiu dacă o să vezi în următorii 40-50 de ani", a spus Alexandru Coman pentru Dolce Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
magura
magura  •  04 Ianuarie 2015, 17:33
Postat de zecs93 pe 03 Ianuarie 2015, 17:33

ce tot vorbesti mah stelistule de serviciu, cum sa aiba dinamo cateva sute ??? baah, Dinamo are cel putin in toata lumea vreo 60.000 de suporteri !!!

Si cand te gandesti ca cei mai multi suporteri ii are RAPID, e chiar frustrant pentru un stelist...

ainraymon
ainraymon  •  04 Ianuarie 2015, 01:08

Da poze ti-ai facut? Nude alta da te poti da mare si poti sustine chiar ca ai dat probe pe acolao... Poate pune cineva botu...

ainraymon
ainraymon  •  04 Ianuarie 2015, 01:05

Bai baiatule, rapidistule, cioricica sau pur*del cum ti s-o mai spune... Cred ca tu ai vazut Nou Camp la televizor si vorbesti ca nenea ala de al Gheboaia care a vazut trecand combina FALS... Vezi-ti neica de stavrizii tai daca nu ai calcat pe acolo... Eu pot sa-ti spun ca am calcat ca si vizitator... Te pot informa ca sunt zile cand poti vizita Camp Nou ca pe orice muzeu... Hai nu te mai da mare ca inca esti muritoer de foame... Sa va traiasca VAMA!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează