FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 0-3

VITAL! De ce Contra e liniștit în meciul cu Astra! Ce au reușit fundașii

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 00:02

Pe lângă victoria extrem de importantă de la Cluj, jucătorii lui Dinamo și-au mai îndeplinit un obiectiv la finalul meciului din "Gruia", 3-0.

Romera Navarro, Ionuț Nedelcearu, Steliano Filip și Sergiu Hanca erau la un singur "galben" de suspendare, cartonaș ce le-ar fi periclitat prezența în teren la meciul din ultima etapă cu Astra Giurgiu, ce poate fi decisiv pentru titlu. 

Astfel, spre deosebire de meciul cu FCSB, când toată linia defensivă a lui Dinamo a fost "îngălbenită" de Ovidiu Hațegan, toți apărătorii lui Dinamo au reușit cu brio să evite avertismente în meciul cu CFR.

Dinamo a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-0, și a urcat temporar pe primul loc în clasament (AICI ai DETALII despre partidă) 

  • Dinamo - Astra se joacă sâmbătă, 13 mai, de la ora 20:30, cel mai probabil în "Ștefan cel Mare."

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
6.6.6
6.6.6  •  07 Mai 2017, 15:03
Postat de orlick pe 07 Mai 2017, 07:54

Vital! Care cartonase? Fundasii dinamovisti reusesc sa faulteze in careu fără sa se dea penalti! Avram, misiune indeplinita!

Sau scade 2 puncte de la Fcsb si adauga unul pentru Dinamo. Cum e?

6.6.6
6.6.6  •  07 Mai 2017, 15:01
Postat de orlick pe 07 Mai 2017, 07:54

Vital! Care cartonase? Fundasii dinamovisti reusesc sa faulteze in careu fără sa se dea penalti! Avram, misiune indeplinita!

Excelent! Recupereaza din meciul cu fcsb ;)

andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Mai 2017, 12:44
Postat de Eugen Qy pe 07 Mai 2017, 03:52

Cel putin 2 galbene .... E de tot rasul !!! Dar vorba rinanovistilor, daca era de batut , TREBUIA batut Viitorul dar daca Haxi la pacalit pe ***, ce sa-i faci . In primul meci din playoff, aranjamentul era sa ia *** 3 puncte ca sa se dea la o parte TATE din fata *** si astfel la retur STEAUA sa bata *** si sa ia Campionatul , dar vai, *** s-a indreptat de sale si a jucat CORECT cu Echipa lu' *** si iata 1-1 care le-a suflat titlul echipierilor condusi de acelasi be*** !!! Huooooo cioban *** !!!

esti prea prost si frustrat,dovada comentariul tau,am luat 1 pct cu viitorul pe teren,dar meritam cel putin 3,cat despre fcdb,12 pcte nemeritate cu cfr si astra ,arbitrii si adversarii si au facut treaba

Vezi toate comentariile (7)
Comentează