FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vizionarul Dică » Cu ce a ieșit în evidență antrenorul de la FCSB după primele două meciuri petrecute pe banca roș-albaștrilor

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iulie 2017 11:49

Nicolae Dică are un start perfect pe banca FCSB-ului, reușind să bifeze două victorii din două meciuri în Liga 1

Deși mulți oameni de fotbal au privit cu scepticism numirea acestuia pe banca celor de la FCSB, Dică le-a răspuns imediat criticilor: stăpân pe sine și dând dovadă de o maturitate surprinzătoare pentru vârsta lui (37 de ani), antrenorul roș-albaștrilor pare a avea o carieră strălucită în față. 

Călit prin purgatoriul ligii a treia, unde a activat la SCM Pitești, dar având în spate și experiența petrecută la FCSB în funcția de secund în 2015, Dică se comportă de parcă ar fi de-o viață pe banca echipei, reușind să jongleze cu brio cu personalitățile complicate din vestiarul roș-albaștrilor.

În cele două victorii de până acum, Dică s-a evidențiat și prin inspirația de care a dat dovadă la schimbări: Cu FC Voluntari, l-a introdus pe Teixeira, care a limpezit jocul și a pasat decisiv la golul lui Man din prelungiri.

Vineri, cu ACS Poli, a simțit apatia lui Alibec și l-a introdus pe Gnohere, cel care a adus golul victoriei.

E capabil Dică să realizeze lucruri mari pe banca FCSB-ului?

DA
NU

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (79)
cainelup
cainelup  •  23 Iulie 2017, 10:03

"a simțit apatia lui Alibec și l-a introdus pe Gnohere" - pai apatia aluia a fost sesizata si de bunica-mea ! Si, normal ca l-a inlocuit cu Bidonul, ca doar nu era sa bage portarul de rezerva. Urmarea e cea arhicunoscuta : daca se loveste mingea de ala in primele 10 minute de la intrarea in teren, poate fi gol. Daca trec 10 minute, adio gol.

ortega
ortega  •  23 Iulie 2017, 02:06
Postat de romeverest pe 22 Iulie 2017, 22:54

Daca si Dica a ajuns un vizionar al fotbalului, atunci s-a dus naibii si acest sport !!

Stai liniștit , îl sună Ciobandantul și-i spune ce viziuni să aibă ... Altfel , o să aibă iar viziunea Trivalelor , dacă-l mai iau ăia , că și liga 2 îmi se pare prea mult pentru bâlbâito-peltic ...

romeverest
romeverest  •  22 Iulie 2017, 22:54

Daca si Dica a ajuns un vizionar al fotbalului, atunci s-a dus naibii si acest sport !!

Vezi toate comentariile (79)
Comentează