FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, SÂMBĂTĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Vizită de ultimă oră! Becali s-a dus în cantonamentul lui FCSB: "Au mârâit când le-am zis că le dau 10 mii de euro" + Știe echipa lui Petrescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 februarie 2018 23:07

Gigi Becali a fost în cantonamentul lui FCSB pentru a vorbi cu jucătorii înaintea meciului de sâmbătă cu CFR Cluj, de la ora 20:45.

"Lui Nedelcu i-am spus să mă ierte pentru tot am spus am spus despre el. Dacă vrea să ajungă mare fotbalist, are fizic bun, are talent, capacitate de efort, dar trebuie să se uite la Pintilii și să facă ce face el. Așa va fi de 10 ori mai mare decât el. 

Am vorbit cu jucătorii pe rând înaintea meciului cu CFR Cluj și le-am cerut să demonstreze că merită să joace aici. Am băut și două-trei guri de vin cu ei.

Știu echipa, dar nu pot să o spun. Când joci cu Petrescu, nu poți să spui echipa. Cred că știu și echipa CFR-ului. O să-l scoată pe Mailat și o să-l bage pe Deac. Joacă Manea ca fotbalist sub 21 de ani.

Le-am spus jucătorilor că Dan Petrescu va face pressing în terenul advers. El e un antrenor de geniu. El n-are echipă care să poată rezista în a doua repriză", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Patronul FCSB spune că a vorbit cu jucătorii și despre meciul din 16-imile Europa League, cu Lazio, de joia viitoare: "Le-am zis jucătorilor că le dau 10 mii pentru meciul cu Lazio, dar au mârâit. Apoi le-am zis că le dau 20.000 de euro dacă se califică. Eu mă duc la ei cu dragoste, ca un părinte. Dacă ne calificăm cu Lazio, luăm 2 milioane de euro de la UEFA și mai cresc și cotele lui Tănase, Coman și Man".

"Le-am zis că dacă au valoare să demonstreze cu CFR. Meciul ăsta nu-i neapărat vital, dar dacă-i bați mâine, le iei piuitul. Dacă îi bați mâine seară, îi bați și în play-off"
Gigi Becali, patron FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
haideusicfr
haideusicfr  •  10 Februarie 2018, 17:49
Postat de fc_mioritza pe 10 Februarie 2018, 08:06

Am luat 2 solist și o sa incerc si handicap 2, e prea bună cota. Cu Vlad in poarta cam 0-3, 0-4 ar trebui să fie. Ai șanse sa.ti iasă scorul exact!

Daca mai cobesti mult poate il baga pe Stancioiu in poarta. Inainte de a pleca de la CFR la Tg Mures la noi a fost rezerva .Oricum e mai bun ca si copilul ala.Orice sut pe spatiul portii scrie gol.

958984520821048
Sorin Dreyer  •  10 Februarie 2018, 12:21

Pentru toti astia cu Liga Ciobanului, Jijijtii,Stana, Branza,Becalisti, FC Mogosoaia,va zic numai una,care arata intr-adevar unde este realitatea si valoarea : CSU.Craiova-FCSB 2-5!

andrei.f
andrei.f  •  10 Februarie 2018, 12:20

Aşa da, la meciul de la Mediaş, Nedelcu nu a jucat chiar aşa de rău, a jucat , zic eu, chiar mai bine ca Pintilii. Normal, Steaua a trebui să bată diseară !

Vezi toate comentariile (34)
Comentează