FOTBAL  »  Superliga  »  ÎMPRUMUT

Vlad Achim explică despărțirea de FCSB și face dezvăluiri interesante din contract: "Am aceste două clauze"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 ianuarie 2018 22:52

FCSB l-a împrumutat pe Vlad Achim la FC Botoșani, iar mijlocașul explică de ce s-a produs această mutare. Fotbalistul de 28 de ani regretă că nu va putea juca împotriva fostei echipe, având în contract o clauză care-i interzice acest lucru. 

"Așa a fost situația cu Steaua, m-am înțeles cu FC Botoșani, am fost mulțumit de condiții, s-a ținut cont de ceea ce am cerut și am venit aici. Obiectivul e clar, intrarea în play-off, asta s-a discutat de la început, de când am negociat.

Putem spune că am venit și pentru Costel Enache, tehnician alături de care am avut o colaborare bună la Piatra Neamț. Știu ce joacă, știu că are o echipă agresivă, pe stilul meu. Mi-a plăcut asta.

Concurența e mare, e normal, dar nu mă sperie concurența. Sperăm să facem toți o treabă bună. Am clauză, nu pot să joc împotriva Stelei. Aș fi vrut să joc, dar asta-i situația. Sunt împrumutat un an și jumătate, cu clauză că pot să mă întorc oricând la cerința clubului”, a spus Achim conform TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Ianuarie 2018, 11:49

altfel spus daca Botosaniul nu da punctele stelei...a 2-a zi esti inapoi la Eliade.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează