FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vochin taxează modul în care Steaua a jucat cu FC Voluntari: "Din acel moment nu am văzut limpezime în jocul echipei"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 15:30

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, a vorbit despre prestația Stelei din meciul cu FC Voluntari, 3-2.

Acesta a declarat că jocul Stelei a avut de suferit după ce Reghe a început să facă schimbări și a schimbat pozițiile unor jucători.

"Repriza a doua a fost mai slabă pentru Steaua. De fapt, nu mai slabă, ci mai puțin clară. Cred că dacă ne raportăm la numărul de ocazii avute, este o victorie meritată a Stelei.

Însă la Steaua, din momentul în care se fac schimbările, nu am văzut o limpezime în atac. În plus, nu prea am înțeles poziția anumitor jucători. În continuare, Steaua își rezolvă problemele prin valoarea individuală a jucătorilor", a spus Vochin la DolceSport.

Citește și: Ilie Dumitrescu a analizat-o pe Steaua și găsit marea problemă: "Și-a pierdut identitatea! Poate s-a renunțat prea repede la băiatul ăsta"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  26 Septembrie 2016, 18:49
Postat de vasglo pe 26 Septembrie 2016, 17:53

Cine este Vochin? N-am auzit de el ca fost jucator de fotbal, nici ca antrenor! Sa fie oare chibitul ala, cu aere de jurnalist, care isi dadea cu parerea pe la emisiuni tv si prin Gazeta?!!....-:)

purtatorul de cuvant ***(a se citi trompeta FRFului)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bigdeal
bigdeal  •  26 Septembrie 2016, 18:11
Postat de blatistu49 pe 26 Septembrie 2016, 17:34

baaaaaa ce performante blaturile ciobanului titlurile BLAT24 25 e *** asta i performanta in Blatiada

Tu numai blaturi ai in cap

vasglo
vasglo  •  26 Septembrie 2016, 17:53

Cine este Vochin? N-am auzit de el ca fost jucator de fotbal, nici ca antrenor! Sa fie oare chibitul ala, cu aere de jurnalist, care isi dadea cu parerea pe la emisiuni tv si prin Gazeta?!!....-:)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează