FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Voluntari și-a făcut planurile pentru barajul de rămânere în Liga 1! Ce echipă vrea să evite

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2016 19:52

Azi s-a terminat sezonul din Liga 1, iar FC Voluntari va merge la barajul pentru salvare.

Formația ilfoveană a terminat la egalitate cu o altă echipă din Ilfov, Concordia, scor 1-1. Dinu Todoran speră ca Rapid să nu fie depunctată, pentru că își dorește să o evite la baraj. 

"Singura echipă cu care nu vreau să joc la baraj e Rapid. Au o formație bună, sper să nu-i depuncteze. Pe Călărași i-am mai urmărit, pe UTA deloc.

Dar e timp. Sperăm să rămânem în Liga 1. Obiectivul nostru la începutul sezonului a fost salvarea de la retrogradare, deci suntem în grafic", a zis Dinu Todoran la Digi.

"A fost foarte greu pentru noi, am arătat ca o echipă mare în acest play-out. Am făcut multe puncte. Va fi o săptămână de vacanță și apoi mă voi gândi ce voi face. Sunt mulți jucători care ar putea pleca, într-adevăr" Cristi Bălgrădean

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  29 Mai 2016, 21:27

de ce ti-e frica.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close