FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Voluntariul vrea să joace acasă returul cu FCSB » Când vor fi gata lucrările de la stadionul "Anghel Iordănescu"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 01 august 2017 13:58

Lucrările la stadionul "Anghel Iordănescu" din Voluntari sunt în grafic după cum anunţă Robert Gherghe, membru în Consiliul de Administraţie al clubului ilfovean.

"Am trecut pe la şantier. Lucrările sunt în grafic şi sperăm, cu toţii, să revenim acasă în prima etapă a returului la meciul cu FCSB", a spus Gherghe la Sport Total FM.

La stadionul din Voluntari se montează instalația de nocturnă, după ce a clubul a primit pe 26 octombrie anul trecut acceptul de la Autoritatea Aeronautică Civilă. 

Ilfovenii se gândesc în continuare şi la Academia de Fotbal Mircea Rădulescu unde se vor face în perioada următoare schimbări importante. "L-am dorit implicat George Ogăraru, la un moment dat, dar discuţiile nu s-au finalizat. La jumătatea lunii vine la Voluntari Cosmin Bărcăuan cu ajutorul căruia vrem să punem pe picioare un parteneriat la nivel de copii şi juniori cu Olympiakos Pireu", a mai punctat Gherghe.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează