FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO, AZI, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Vor revanşa! Dinamo caută răzbunare după eliminarea din Cupa României: ”Să vă amintiți asta!”

În Cupă, Craiova a eliminat-o la penalty-uri pe Dinamo, după ce în timpul regulamentar jocul s-a încheiat fără gol marcat. Pentru
În Cupă, Craiova a eliminat-o la penalty-uri pe Dinamo, după ce în timpul regulamentar jocul s-a încheiat fără gol marcat. Pentru "câinii" au ratat de la punctul cu var Petre şi Spătaru

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 00:00

Cosmin Contra le-a cerut elevilor săi să învingă Craiova după ce oltenii i-au eliminat pe dinamovişti din Cupa României, la loviturile de departajare.

Dinamo a pornit greu în play-off, dar s-a revitalizat nesperat şi a adunat trei victorii consecutive, punctele adunate aruncând echipa "câinilor" din nou în lupta pentru titlu.

Cu toate acestea, Cosmin Contra le-a ţinut un discurs elevilor săi în care le-a amintit acestora de partida din "sferturile" Cupei României. Echipa lui Mulţescu s-a calificat la penalty-uri.

Conform surselor Gazetei, "Guriţă" le-ar fi transmis lui Palici & Co.: "Nu vreau să vă gândiţi că jucaţi în campionat, dar vreau să vă amintiţi că ne-au eliminat din Cupa României, deci am pierdut un trofeu din cauza lor! Acum e vremea revanşei şi vreau o victorie clară, fără emoţii".

"Eu ştiu jocul lui Gigi Becali. Când vrea să destabilizeze, vorbeşte de oferte pentru jucătorii de la echipele adverse. E o strategie bună, dar la Dinamo nu e nimeni de vânzare!"
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

"Au fost negocieri cu domnul Negoiță, dar nu vreau să vorbesc nimic despre contractul meu. Nu vreau să răspund niciunei întrebări legate de acest lucru. Vorbim de săptămâna viitoare încolo"
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

1victorie are Dinamo în ultimele 5 meciuri directe cu Craiova. În rest, 2 victorii CSU şi 2 remize

0succese are Dinamo pe terenul craiovenilor în Liga 1. Oltenii au câştigat de două ori, iar o dată a fost remiză

Alte știri despre Dinamo:

Antun e tătic

Mijlocaşul de creaţie al lui Dinamo, Antun Palici, a primit o veste uriaşă ieri dimineaţă! Soţia sa, Maria, a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Căpitanul "câinilor" a primit vestea chiar în cantonamentul echipei, dar va juca diseară cu Craiova.

Antrenorul Cosmin Contra i-a anunţat şi pe ceilalţi jucători, iar aceştia au aplaudat fericiţi momentul. Antun va primi câteva zile libere după meci pentru a pleca la Zagreb, să-şi vadă copilul.

"Am discutat cu Negoiţă!"

Actualul director sportiv al Concordiei Chiajna, Marius Stan, a vorbit ieri la Digi despre tratativele pe care le-a purtat cu Ionuţ Negoiţă pentru a veni în conducerea din Ştefan cel Mare: "Am avut o discuţie cu domnul Negoiţă când s-a pus problema de a colabora şi am mai avut o conversaţie privată legată de problemele de arbitraj. Ne-am întâlnit înainte de a veni Mutu, dar nu ne-am înţeles din varii motive", a spus Stan.

"Batem Steaua şi pe PlayStation!"

Fost căpitan al alb-roşiilor, Giani Kiriţă crede că echipa sa de suflet are şanse să câştige titlul şi spune că rivala tradiţională trebuie bătută cu orice prilej: "Dacă vom câştiga la Craiova, avem şanse reale să luăm campionatul. Acum ne batem la primele trei locuri. Eu mi-aş dori ca oricine să ia campionatul, numai Steaua nu! Trebuie să-i batem oricum, chiar şi pe PlayStation! O prefer pe Viitorul campioană decât pe Steaua, normal", a spus Kiriţă.

"Ne reabilităm cu Dinamo!"

Tehnicianul Craiovei, Gigi Mulţescu, crede că jocul de diseară, cu "câinii", ar putea fi un bun prilej pentru o împăcare cu suporterii după o perioadă cu meciuri mai puţin reușite: "Nu mai este niciun secret că pentru noi şi pentru suporterii noştri meciul cu Dinamo este foarte important. Venim după o perioadă grea, după două înfrângeri, de aceea ne dorim să ne reabilităm în faţa suporterilor şi să aducem puncte. Dinamo e una dintre echipele în formă ale campionatului, aşa că va fi un meci disputat".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
1453643768295865
Cornelius Ardelenescu  •  22 Aprilie 2017, 14:40
Postat de inginerul_reloaded pe 22 Aprilie 2017, 10:28

***.singura ta sansa este sa te plangi la CEDO ca esti discriminat sexual

Si care e mai vulgar, telemeaua sau prazul?

andyandrei2015
andyandrei2015  •  22 Aprilie 2017, 12:55

contra ramane doar daca bate craiova ,altfel nu prea cred

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Aprilie 2017, 11:50

Razbunare... Asta-i arma aia... A fcd1948-istului...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează