FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VOTEAZĂ! Începe licitația pentru Gnohere? "Avem două oferte" » Ar trebui ca Dinamo să-și lase golgheterul să se transfere?

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2016 21:51

Harlem Gnohere, "Bizonul" din atacul lui Dinamo, în vîrstă de 27 de ani, e pe picior pe plecare de la formația din Ștefan cel Mare, cel puțin dacă ne luăm după ultimele declarații ale lui Mircea Rednic.

"Nu vreau să rămîn fără Gnohere, deși avem două oferte. Ne gîndim foarte bine dacă îi dăm drumul. Trebuie să ne gîndim și la obiectivele pe care le avem", a spus Rednic la Digisport.

Golgheterul lui Dinamo a jucat în acest sezon 20 de meciuri și a marcat de 8 ori. Francezul a reușit și două pase decisive. De-a lungul carierei a jucat pentru La Tour, Bulle, Urania Geneve, Virton, Charleroi, Westerlo, Mouscron și Mons.

De cînd a sosit în Ștefan cel Mare, în iulie 2015, francezul a fost cel mai bun om de atac pentru echipa lui Rednic. Solid și greu de deposedat, Gnohere poate scoate adversari din joc și proteja ușor mingi importante în preajma careului advers.

Cu două etape înainte de play-off și cu Dinamo implicată pentru prima oară după mult timp în lupta pentru titlu, ar trebui ca Rednic să renunțe la jucător?

1.000.000 €e cota de transfer a lui Gnohere, conform transfermarkt

Ar trebui Dinamo să renunțe la Gnohere?

DA
NU

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
guyencea
guyencea  •  16 Februarie 2016, 12:09
Postat de John Milne pe 15 Februarie 2016, 13:48

Dau $500.00 pe el . Am nevoie de cineva care sa taie iarba saptamanal .

moldoveneeeee nu-ti mai place SAPA ??? .....iti place internetul acum ..... tot pe pirostrii faci mancare ???.....in ce an ajung aia cu GAZELE la voi in SAT ???

conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Februarie 2016, 18:13

Sa mai ramana pana in vara ca are treaba de paste si pana atunci sa mai perpeleasca *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  15 Februarie 2016, 16:04
Postat de dinamo_fan pe 15 Februarie 2016, 14:03

credeam ca rumegi direct din natura si nu ai nevoie ca iarba sa mai fie prelucrata inainte sa te atingi de ea :)))))))))))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează