FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Vrăjit de tripleta ofensivă a lui Hagi, Dan Petrescu are gânduri mari pentru iarnă: "Sunt cei mai buni din România! Dacă voi avea buget, sigur voi lua ceva de aici"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 09:07

Dan Petrescu e surprins de tripleta ofensivă a lui Gică Hagi, formată din Eric, Țucudean și Chițu, pe care îi vede mai buni decât jucătorii ofensivi ai celor de la FCSB. Mai mult, Dan Petrescu se gândește chiar să-l transfere pe Eric în iarnă. 

”Când evoluezi contra campioanei României, cu Hagi antrenor, este posibil orice. Este o echipă care și-a revenit în ultima vreme, practică un fotbal excelent și are trei jucători foarte buni în atac, reinventați de Gică: Eric, Țucudean și Chițu. Sunt cei mai buni din România. De fapt, doar pe primii doi i-a reinventat, pentru că Alin Chițu a jucat mereu bine doar cu Gică.

Eu cred că Viitorul poate câștiga cu oricine aici. Când ai un jucător ca Eric, care face diferența, nu mai este nimic de spus. Pe vremea când eram la Urziceni, am pierdut un singur meci în deplasare, într-un sezon, la Mediaș, cu gol Eric. Deci, e mai bine să-l am pe Eric în echipa mea decât împotrivă”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

"Vedem ce vrea Gică. El vrea bani mulți de obicei. Noi am luat doar jucători liberi până acum, în afară de Balde. Dacă voi avea buget, sigur voi lua ceva de aici, de la Viitorul"
Dan Petrescu, antrenor CFR, despre transferul lui Eric (Viitorul)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
daniaania
daniaania  •  23 Octombrie 2017, 09:53

Ne trebuie jucatori dar sincer, mai tineri, sa ne putem baza pe urmatorii ani !!!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  23 Octombrie 2017, 00:05

am revazut azi echipa de la mondiale! splendida! florin stelea-miodrag dobos,daniel belodedici,anton prodan,ionut selymes-gheorghe lupescu,tibor popescu,dorinel hagi, gheorghe munteanu-ionut radu dumitrescu si ilie raducioiu! superb, daca n-ar fi penibil! :D

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  22 Octombrie 2017, 23:52
Postat de haideusicfr pe 22 Octombrie 2017, 12:13

Sa-i dea la schimb pe Balde, Vera si Omrani (unde o fi disparut tanarul Nouvier?) contra celor trei mari valori de la Viitorul.

sa nu ai surpriza ca ii reinventeaza Hagi si pe aia si joaca mai bine decat cei trei mari crai de la Ovidiu, in frunte cu ALIN Chitu! :P amuzanta asta! m-au scos intotdeauna din sarite oamenii care pocesc numele celorlalti sau ii zic ion lui gheorghe! nu stiu de ce! :D

Vezi toate comentariile (15)
Comentează