FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Wesley are liber spre Steaua » Arabii anunţă că brazilianul a rezolvat problema care-i speria pe roş-albaştri

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 31 august 2013 12:48

Transferul lui Wesley la Steaua are şanse din ce în ce mai mari de a se realiza.

Presa arabă a anunţat că brazilianul de 32 de ani poate pleca gratis la orice echipă. Impresarul Lucian Marinescu a reuşit să obţină dezlegarea contractului şi Steaua nu e nevoită să plătească nici un ban.

"Cel mai probabil Wesley Lopez se va întoarce în România, unde e dorit de Steaua", scriu arabii.

30.000 de euro pe lună îi oferă Steaua lui Wesley

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (164)
polistul68
polistul68  •  31 August 2013, 21:53
Postat de alpin pe 31 August 2013, 20:08

Buna gluma! Miriuta, cand a venit la Ceahlaul, a cerut un singur lucru! Nu jucatori noi, nu salariu mare, nu asemenea prostioare!! A cerut doar o suta de mii de euro (la fel ca regheBlat!) pentru a aduce "vitamine" din Germania!!! Orice echipa de la noi poate cheltui o suta de mii pentru aceste "vitamine", doar ca nu se gasesc la supermarket!!! E nevoie sa fii membru in mafie pentru a avea acces la ele! Si, regheBlat si Miriuta au fost alungati din Germania tocmai pentru legaturile cu mafia!!!

Prietene, chiar se gasesc in multe locuri...du-te la orice sala de sport, si vei gasii..nu d eprima data, trebe sa vada ca esti serios...dar de gasit, se gasesc. In rest sunt de acord, si Miriuta si Reghe au fost implicati in scandaluri.

ockiu
ockiu  •  31 August 2013, 21:00

#alpine mai bine nu mai veneai ...

baietelu
baietelu  •  31 August 2013, 20:43
Postat de alpin pe 31 August 2013, 20:36

Pauza, baieti! Acum sunt in Turda si merg in centru, ca sunt Zilele Turzii! Si canta Desperado si Stefan Banica!!! Va las sa va "rezolvati" intre voi, "baieti"!!!

alpine, ti-o mai trage t4c-tu la ochiul maro?

Vezi toate comentariile (164)
Comentează