FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Wesley este tot mai aproape de Steaua: "Facem totul să se rezolve cît mai repede transferul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 30 august 2013 17:53

Wesley este unul dintre cei mai importanţi jucători pe care Steaua îi vrea pentru grupele Ligii Campionilor, iar fostul fotbalist al Vasluiului este tot mai aproape de campioana României.

"Facem totul să se rezolve cît mai repede transferul lui Wesley la Steaua. E o situaţie destul de grea acolo, trebuie să se ajungă la un consens. Sportiv, stau foarte bine, dar trebuie să se întărească. Cum să nu-ţi doreşti un jucător ca Wesley?", a spus Lucian Marinescu la Digisport.

Wesley ar urma să primească la Steaua 30.000 de euro lunar.

Şi Victor Becali va intermedia transferul brazilianului la Steaua: "Nu cîştig nici un ban, vreau doar să ajut la acest transfer. Lucian Marinescu este prietenul meu".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
dismenoreea
dismenoreea  •  31 August 2013, 00:48
Postat de gerulathor pe 30 August 2013, 18:06

Il aducem pe Wesley pentu UCL, cand deja este un jucator EXPIRAT care este mai batran decat bunaica, ba mai mult, din cauza lui va trebui sa stea pe bara un Stanciu si un Iancu(de Radut nici nu mai pomenim)ca de, omu tre' sa joace, jucator care a avut ultimul sau contact cu fotbalul adevarat acum un secol, de atunci si pana acum s-a antrenat la camile, asta da investitie de viitor Mai trist este ca asta nici macar nu-i atacant, e un jucator de acelasi profil ca si Stanciu, Rusescu, Iancu, Radut, Cristea

aia micii se pot "coace" si prin liga 1 - si pot intra din postura de rezerve in meciurile de UCL - oricum ar fi e nevoie de intariri mai ales in atac. Desi Biovacaru a facut un meci bun - cel cu Legia - e cam nasol sa stai la mana a unui singur atacant [ Nicolic mi se pare slab si pt liga 1 ].Cum ar fi "in fata" sa fie Wesley si Marica?

dismenoreea
dismenoreea  •  31 August 2013, 00:41
Postat de wwerko80 pe 30 August 2013, 18:44

Bro, eu incerc sa zic ca Wesley este mai valoros. Cred ca stim cu totii asta. Daca Italianu a dat 2 goluri Wesley dadea 4 :)

doar 4?

iulybalog
iulybalog  •  30 August 2013, 20:28

Italianul este mai rentabil decit Wesley! Nu merita!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează