FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

WOW! Hagi propune o schimbare revoluționară în fotbal: "De ce la alte sporturi se poate și la noi nu?" » Votează în sondaj dacă ești de acord sau nu

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2018 18:04

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, ar fi de acord cu implementarea unui reguli care să permită mai mult de 3 schimbări în meciurile oficiale. 

"Aştept să se facă mai multe schimbări şi la fotbal. Se joacă mai mult, sunt mai multe meciuri. Vreţi mai mult fotbal? Păi, daţi-ne mai multe schimbări! De ce doar trei schimbări?

De ce să nu facem 5, 6 sau 7 schimbări ? Cu momente în care ai voie să schimbi. De ce în alte sporturi, handbal, baschet se fac schimbări mai multe şi la noi nu?", a declarat Hagi, potrivit TV Telekom Sport.

Mai mult de 3 schimbări în meci?! Ești de acord cu ideea lui Hagi?

DA
NU

 

"Regele" susține și implementarea arbitrajului video la meciurile din Liga 1.

"De ce să nu fie VAR ? Poate nu a văzut bine arbitrul. Au fost goluri valabile care nu s-au dat şi nu a mers echipa la mondiale. Pentru a elimina orice dubiu, cred că imaginea te lămureşte. La viteza jocului fiecare poate greşi, dar pe imagine nu mai ai cum. VAR e foarte bun, lămureşte anumite lucruri", a adăugat Hagi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
169060557063831
Stefan Anghel  •  23 Aprilie 2018, 23:13

si eu propun ca atacantii aflati in careul advers sa aiba voie sa joace mingea cu mana....la fel fundasii aflati in propriul careu.....perle gikanice !

petre47
petre47  •  21 Aprilie 2018, 21:55

Acum se poate determina si cat a alergat, pe teren, oricare dintre jucatori. De acord cu cresterea numarului de inlocuiri, daca "inlocuitii" au alergat mai putin de .... km, aidca n-au chef!

169060557063831
Stefan Anghel  •  20 Aprilie 2018, 15:02

hagi sa comenteze la "perle",nu la folbal !!!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează