FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

WOW! Pleacă în câteva luni? "De ce vorbește Dică de campionat, când pe el nu îl prinde toamna?! Va fi scandal cu Becali!" :O

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 mai 2017 10:59

Într-un sondaj efectuat pe GSP.RO, Nicolae Dică iese destul de șifonat în ceea ce privește șansele pe care le are pe banca echipei patronate de Gigi Becali.

Imediat după ce a fost numit la cârma FCSB-ului, GSP.RO i-a întrebat pe cititori: "Ce va face Nicolae Dică pe banca FCSB-ului?".

Răspunsul fanilor a fost drastic. 70% dintre cititori cred că Nicolae Dică va avea un sezon cel puțin slab!

37% dintre cititori sunt de părere că Dică nu va prinde paltonul la FCSB, în timp ce 24% sunt și mai drastici de atât: Dică va pleca după numai câteva etape, în urma unui scandal cu Gigi Becali!

Fanii care îi dau credit tehnicianului aflat la prima experiență în Liga 1 sunt doar 20%. Aceștia spun că Dică sigur va lua titlul și va duce echipa în grupele Ligii.

Rezultatele integrale ale sondajului AICI:

 screenshot 1

Save

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
liviuemil
liviuemil  •  26 Mai 2017, 15:56

Bai minciuna, rezultatele nu reprezinta votul fanilor. E votul celor care au vrut sa voteze. Cine dracu te lasa sa scrii asemenea aberatii???/

1035504319811062
Romeo Daniel  •  26 Mai 2017, 15:42

Sa nu se înțeleagă greșit,suporterii nu au nimic cu Dica. Noi știm caracterul lui Becali.

juliusmad
juliusmad  •  26 Mai 2017, 14:47

hahaha, halal articol. pai cred ca nebraska, timm, catalynn, otto, zecs, dinamo-fan, si altii de aceiasi teapa, au votat de cate 1000 de ori :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close