FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Yazalde este unul dintre atacanţii doriţi de Steaua » "Cereau milioane pe el sezonul trecut! Se aseamănă cu Hasselbaink ":D

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 10 mai 2013 12:55

Portughezul Yazalde Gomes Pinto (24 de ani) a fost curtat de Steaua şi anul trecut şi în prezent este împrumutat de Braga la Beira Mar.

Gigi Becali a dezvăluit că Yazalde este unul dintre jucătorii doriţi de roş-albaştri pentru sezonul următor, iar Ioan Timofte, fostul mare fotbalist care a evoluat şi în Portugalia, l-a analizat pe atacant:  "Yazalde are o istorie curioasă. Nu a jucat la Braga, dar preşedintele portughezilor cerea milioane echipelor care doreau să-l transfere pînă în sezonul trecut.

Nu este un număr nouă clasic, este un atacant modern. E un jucător de forţă, foarte puternic, robust, are un fizic impresionat. L-aş asemăna cu Jimmy Floyd Hasselbaink, păstrînd proporţiile", a spus Timofte la sport.ro.

Şi Reghecampf a anunţat că are nevoie de un atacant la echipă: "Se cunoaşte că avem nevoie de un marcator. Avem mai mulţi pe listă, portughezi, francezi, nemţi, israelieni".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
edward.
edward.  •  10 Mai 2013, 15:02

Sper sa-l ia CFR, nu mai avem nevoie de inca un Tatu.

luciano86
luciano86  •  10 Mai 2013, 14:53

Hmmm cam slabut dar e tanar si poate "exploda" :))

capca1
capca1  •  10 Mai 2013, 14:27

Poi, cu 3 goluri marcate intr-un sezon, este clar, atacant gasit de MM !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close