FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL-STEAUA 0-1

Ze Maria: "Arbitrii au fluierat pentru Steaua, Steaua n-are nevoie de aşa ceva"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 18 martie 2015 22:05

Antrenorul Ceahlăului Piatra-Neamţ, Ze Maria, a comentat înfrîngerea cu Steaua, 0-1, survenită pe un teren dificil şi după o prestaţie a arbitrilor catalogată "dubioasă" de către brazilian.
"Nu meritam o înfrîngere azi, sîntem o echipă mică, noi trebuie să facem dublul muncii altora pentru că ne batem la retrogradare. E nevoie de un pic de atenţie din partea arbitrilor. Terenul n-a fost bun, dar am arătat şi cu Dinamo că ştim să jucăm fotbal. A fost greu şi pentru noi, şi pentru Steaua. Am făcut o eroare imensă în apărare şi am plătit pentru asta.

Arbitrii au fluierat pentru Steaua, Steaua n-are nevoie de aşa ceva. A fost un henţ al lui Balint care nu era nici macar henţ şi a dat afară un alt jucător, pe Markovici. Sîntem liniştiţi de obicei, dar după aşa un meci... Sînt episoade dubioase", a declarat Ze Maria la Dolcesport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
instrumentistul
instrumentistul  •  19 Martie 2015, 12:00

În ceeace privește arbirul, are dreptate. Nu știu de ce, și în alte campionate și în competiții mai mari, arbitri se cred să fluiere în favoarea echipelor, considerate mai puternice ,atunci când acestea sunt în dificultate. Cum să nu te dărâme o astefel de prestație? Iar ce au făcut Balaj și Bârsan, în această etapă este de neconceput. Aștept să văd numărul de etape în care vor sta.

florianveress
florianveress  •  19 Martie 2015, 09:36
Postat de marooned pe 19 Martie 2015, 03:34

@dinamo_fan: datorita natarailor ca tine mai intru ca sa citesc comentariile de pe gsp. iti multumesc, fara r3tarzii ca tine liga 1 n-ar mai avea niciun farmec. keep up the good work!

Cred că eşti maroneed la gură de la atâta lins în kurul ciobănetelui !

florianveress
florianveress  •  19 Martie 2015, 09:34

Bine ai venit în "Bârsan Liga" ! Toate deciziile bârsanei au fost în favoarea fc valiza...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează