FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL

Zi importantă pentru un club din Liga 1! Azi a fost vizitat de posibilii noi investitori, care au plecat mulţumiţi de la stadion

Articol de GSP - Publicat joi, 08 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 08 ianuarie 2015 19:45

Ceahlăul are mari şanse de a avea o altă conducere începînd din următoarele zile. Angelo Massone a venit azi la Piatra Neamţ să se intereseze de condiţiile şi de stadionul de acolo. 

Omul de afaceri italian a părut mulţumit şi ar putea prelua 57% din acţiuni. Din staff ar mai putea face parte Renzo Rossi, ca director executiv, şi Riccardo Ronca, director sportiv.

Obiectivul acestora este formarea unei noi echipe care să se salveze de la retrogradare. Angelo Massone a promis că va aduce jucători din Italia de la cluburi foarte puternice.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  09 Ianuarie 2015, 08:52

Massone...un grande investitore...come un cazzo di cavallo...

ohio
ohio  •  08 Ianuarie 2015, 21:14

E ciudat sau indoielnic sa crezi ca niste investitori potenti finananciar investesc intr-un fotbal corupt si slab valoric.Probabil altele sunt substraturile.Poate gresesc,naiba stie!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează