FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Zicu explică unde greșește Alibec: "Nu că dă din mâini e problema, altceva e deranjant"

Foto: Alex Nicodim / Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 septembrie 2017 17:39

Ianis Zicu (33 de ani) a vorbit despre comportamentul lui Denis Alibec din timpul meciurilor și îi ia apărarea atacantului de la FCSB care n-a fost convocat de Daum pentru ”dubla” cu Armenia și Muntenegru.

"Faptul că Alibec dă din mâini nu mi se pare o mare problemă. Mulți jucători au făcut asta, și eu, și alții. Cel mai rău este că din momentul în care începe să dea din mâini și până revine la mijlocul terenului trec 20 de secunde.

A, dacă ar da din mâini, după care ar reveni imediat, ar fi bine. Detaliul acesta este deranjant. Cum spuneam, și noi am dat din mână, dar el dă mereu", a spus fostul mijlocaș dinamovist la TV Digi Sport.

Denis Alibec (26 de ani) a fost criticat în dese rânduri de oamenii din fotbalul românesc pentru că gesticulează și protestează foarte mult în timpul meciurilor la adresa arbitrilor.

5 meciuri
a jucat Alibec în acest sezon de Liga 1 pentru FCSB și n-a marcat niciun gol

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
drack009
drack009  •  03 Septembrie 2017, 19:43
Postat de florar pe 03 Septembrie 2017, 18:17

Alibec a facut o singura greseala...A venit la Steaua....La Astra putea da din maini nu - i asa Zicule?...Sau ne putem imagina ca Budescu sa dea palme la portari???Ehe...

Când era la Astra nu prezenta așa mult interes din partea presei pseudosportive din România. Are 25-26 de ani și sub 10 selecții la națională. Trage și tu concluziile de aici înainte

vasglo
vasglo  •  03 Septembrie 2017, 19:36

Cine e Zicu, si ce vrea el?!.....-:)

samertx
samertx  •  03 Septembrie 2017, 19:17
Postat de Daniel Irimescu pe 03 Septembrie 2017, 18:15

Lui Zicu nu ii lua nimic pentru ca el nu se intorcea la mijloc . As simple as that .

El dîdea din coate numai spre poarta adversă. ))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează